2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندماه

حتما به دکتر بگو....شاید مثلا بگه فعلا باردار نشو...

من یه پیج دارم که دکتره خیلی خیلی خوب راهنمایی می‌کنه اگه می‌خوای آدرس پیجشو بدم برو ازش سوال کن ببین که کی باید اقدام کنی وقتی چند ماه اینجوری دارو خوردی

حتما به دکتر بگو....شاید مثلا بگه فعلا باردار نشو...من یه پیج دارم که دکتره خیلی خیلی خوب راهنمایی م ...

ممنون اینستا و روبیکا ندارم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
ممنون اینستا و روبیکا ندارم

من جات بودم فعلا اقدام نمیکردم...

ببین دکتر به من فولیک ۱ داده بود از این دکتره پرسیدم گفت نخور....من یه روز درمیون خوردمش...

به نظرم یه دکتر برو...یه ازمایش بده بعد اقدام کن..ایشالله که یه نی نی صحیح و سالم بیاد تو دلت عزیزم

۲ سال اقدامیم 

داریم میریم رویان 

همسرم واریکوسل داره موروفولوژیش صفره خودمم تنبلی تخمدان

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من جات بودم فعلا اقدام نمیکردم...ببین دکتر به من فولیک ۱ داده بود از این دکتره پرسیدم گفت نخور....من ...

😭الان به دکترم پیام دادم ببینم چی میگه 

اتفاقا از وقتی قرصا رو طولانی مدت می‌خوردم حالم بد میشع 

سر گیجه بدن درد سر درد چشم درد

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

سلام عزیزم من هنوز علت زایمان زودرسم مشخص نشده من یهو دهانه رحمم دوسانت بود انقباضم داشتم سز اورژانسی شدم 

اگه واقعا مشکلت کوتاهی سرویکس هست حتما سرکلاژ کن ودر اخر همچی بسپار ب خدا ان شاءالله که این بار ب موقع زایمان میکنی

تو بارداری بعدی حتما حتما استراحت کن وشیاف بزن

شرحی زحال وحالی زشرح نیست...🌻