2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته ذخیره تخمدان و عکس رنگیم دادی

۲۵ سال 

نه عکس رنگی نگرفتم میگن خیلی درد داره فعلا ک نیازی نیس دکترم چیزی نگفته تا ۳۰ سال به بالا ۶ ماه اقدام زیر زیر ۳۰ تا یکسال اقدام عادیه و مشکلی نداره با همون بار اول ک نمیگیره بستگی  داره اسپرم سرعتش خوبه تعدادش چقدره ازمایش اسپرم شوهرت خوبه یا بد فولی بالغ داشتم

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
۲۵ سال نه عکس رنگی نگرفتم میگن خیلی درد داره فعلا ک نیازی نیس دکترم چیزی نگفته تا ۳۰ سال به بالا ۶ م ...

من عکس رنگی دادم دردنداشت البته با بیهوشی بود

اره چ خوبه ک عجله نداری تو حتما میشی

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بله عزیزمباید هر روز خورد

ن عزیزاگه دوز ۱۰ هزاره باید دو هفته یکی اگه ۵هزاره باید هفته ای یکی نخوری هروزا بیچاره میشی

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
ن عزیزاگه دوز ۱۰ هزاره باید دو هفته یکی اگه ۵هزاره باید هفته ای یکی نخوری هروزا بیچاره میشی

من چند هفته روزی یکی می‌خوردم 😭😭

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
ممنون هرروز میخوری؟

نه هر روز نخوریاااا..

کلا به نظرم یه دکتر برو....

عزیزم اینا خیلی مهمه....هم ویتامین دی هم فولیک اسید....زیاد بخوری باعث اوتیسم میشه...

به من گفته تا دوماه هفته ای یدونه بعد دوهفته ای یدونه

اسید فولیک هم روزی یدونه که من یه روز درمیون میخورم

نه هر روز نخوریاااا..کلا به نظرم یه دکتر برو....عزیزم اینا خیلی مهمه....هم ویتامین دی هم فولیک اسید. ...

وای من هم فولیک اسید هم ویتامین دی خیلی خیلی خوردم هر روز می‌خوردم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸