2777
2789
عنوان

نسبت قیافه و سنتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 129 پست
حجاب سن رو بیشتر نشون میده عزیزدلم . مخصوصا اینکه بقیه هم سن و سالام اکثرا پوششون با من فرق داره 🌿

نه عزیزم من که فکر میکنم زیاد ربطی نداره ما یه فامیل داریم ۳۱ سالشونه محجبه هم هستن ولی انگار ۱۷ ۱۸ سالشونه

حجاب سن رو بیشتر نشون میده عزیزدلم . مخصوصا اینکه بقیه هم سن و سالام اکثرا پوششون با من فرق داره 🌿

فقط صورت ملاک هست بنظرم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه اسی چقد آشنایی😂😂

نه من شما رو نمی‌شناسم   

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
من هنوز ۱۷ سالمه و چهرم بین بچگی و جوونی مونده ولی قدم چون کوتاهه فک میکنن کمتره سنم تو دوران ۱۸ این ...

شاید 

بیبی فیسم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
۲۴ممیگن ۱۶،۱۷ ی

این خوبه 

بیبی فیسم

سنتون باید بگید 

25 سالمه همه میگن زیر 18 میخوری

این دیگه محشر 

منم چادریم✋

😍😍😍

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥

من دوران مجردی درشت بودم بعد اونموقع که 14 سالم بود و نامزد کردم همه میگفتن بهت میام 19 یا 20 باشی بعد از زایمان اولم میگفتن بهت نمیاد بچه داشته باشی نمیدونم چشون بود😐

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
2810