2777
2789
شماره تماس بده برات لوکیشن بفرستم

اقا به من لوک نمیدی🤣

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه کهاز غذای بیرون بهتره ناموسا

واااقعا بهتره 

خیییلیییی بهتره  بخدا‌ من ترجیح میدم نون پنیر بخورم ولی غذای بیرون نگیرم ولی مجبورم. ناهارم همیشه بیرونیه دیگه زده شدم  

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
واااقعا بهتره خیییلیییی بهتره بخدا‌ من ترجیح میدم نون پنیر بخورم ولی غذای بیرون نگیرم ولی مجبورم. ...

خب ازشام دیشب یه کم اول بردار واسه فردا ناهارت

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

یاد اون کلیپه افتادم که مرده راننده اسنپه  با دوستاش قرار شمال میذارن پا میشن میرن مسافرشم باهاشون میره

بعد دخترا  میخوان کافه برن کلی برنامه میچینن آخرش کنسل میشه

خب ازشام دیشب یه کم اول بردار واسه فردا ناهارت

مامان بابای من مشکل چربی خون و دیابت و ... دارن شامشون معمولا  خیلی سبکه نمیشه 

برا اینکه مامان بخاطر من غذا دیگه درست نکنه بشون گفتم غذا نمیبرم ک خودشو اذیت  نکنه 

مامان بابای من مشکل چربی خون و دیابت و ... دارن شامشون معمولا خیلی سبکه نمیشه برا اینکه مامان بخاط ...

عشقم خودت دست بکار شو یه چیز ساده واسه فردات درست کن غذای بیرون هم گرونه هم سالم نیست

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

یاد اون کلیپه افتادم که مرده راننده اسنپه با دوستاش قرار شمال میذارن پا میشن میرن مسافرشم باهاشون م ...

الان تو دلت میگی بترکی سپیده اکجا تو تاپیکم پیدات شد