سه سال پیش زایمان داشتم از اون به بعد مخصوصا این سه ماه اخیر خون پریودم کمه ریزش شدید مو دارم تو پریودی اگه آب به کف پام یا دستم بخوره انگاری دارن آب رو میریزن رو رحم و تخمدان خیلی حس بد میگیرم مداااام سردمه دلم میخواد برم زیر آفتاب الان تو این گرما دلم میخواد کولر رو خاموش کنم برم یکم آفتاب بم بخوره آزمایش دادم عفونت ندارم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑