2777
2789
عنوان

باعث شدم بچم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 56 پست

خواست خدا بود عزیزم برای منم چند سال پیش اتفاق افتاد هنوزم با اینکه خدا یه دختر بهم داد اون قصیه رو فراموش نکردم .

اروم باش .دلتو قوی کن با اراده ی محکم وبا توکل برخدا برای بچه ی بعدی اقدام کن .ان شاالله خدا یه نی نی نازنین بهت میده که قوت قلب میشه برات

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
اخه من که نمیدونستم، سرخودهم نخوردم، یه شب حالم خیلی بد بود رفتم کلینیک سرم بزنم، دکتر گفت روزی سه ب ...

عزیزدلم خب دکتر گفته مصرف کنی دیگه 

دیگه اصلا مقصر ندون خودتو 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواست خدا بود عزیزم برای منم چند سال پیش اتفاق افتاد هنوزم با اینکه خدا یه دختر بهم داد اون قصیه رو ...

ممنون قشنگم

نمیدونم چرا گاهی میمونم که اقدام کنم یا نه

اگه با این وضعیت روحی اقدام کنم وقتی باردار بشم حالم خوب میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
ازچندتا دکتر پرسیدم گفتن جدیدا یه ماده جدید اضافه کردن که برا جنین خطرناکه

خودتو ادیت نکن عمرش به دنیا بود میموند بهت قول میدم حتما عمرش به دنیا نبوده خودتو آزار نده.فقط یه بد ویار میتونه درک کنه چقدر به قرص نیاز داشتی من خودم تا تخت زایمان حتی بعد زایمان ویار داشتم

خودتو ادیت نکن عمرش به دنیا بود میموند بهت قول میدم حتما عمرش به دنیا نبوده خودتو آزار نده.فقط یه بد ...

ممنون عزیزم،

آره واقعا همه چیز دست خداست،

فکرشو بکن ۴ ماه شبانه روز استفراغ کردم بعد که یواش یواش میخواستم بهترشم بچم پرکشیده بود

ممنون قشنگمنمیدونم چرا گاهی میمونم که اقدام کنم یا نهاگه با این وضعیت روحی اقدام کنم وقتی باردار بشم ...

من که بشدت عطش دارم دوباره باردار شم😭😭😭😭

با اینکه بخاطر ویار وحشتناک مرگو دیده بودم

ممنون از دلداریت قشنگم

فدات بشم انشاءالله بهترینها نصیبت 🌹🌹🤗

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم خب یدونه روانشناس برو چی میشه مگههر عنوان اینطوری میبینم مطمعنم شماییافسردگی گرفتی خب افسردگی ...

بله میدونم افسردگیه

ولی خب روانشناس خوب پیدا نکردم یکیو زنگ زدم یکیو پیام دادم راضی نبودم نتونستن حالمو خوب کنن

باید پیش روانپزشک برم

ببخشید حتما شمارو هم خسته کردم 

دور و بری هامم خسته شدن از بس راجبش حرف زدم

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون از دلداریت قشنگم

خواهش میکنم گلم اتفاقا چند روز پیش خواب دیدم یه پسر بچه ی کوچولو تو بارون از سرما میلرزه بهش گفتم چرا نمیری خونتون گفت تو منو از خونه انداختی بیرون گفتم تو کی هستی گفت پسرتم که به دنیا نیومدم . پا شدم کلی گریه کردم ‌الانم چشمام پر از اشک شد. بمیرم براش ایکاش تو خواب محکم بغلش میکردم هنوز بعد ۹ سال فراموش نکردم ودلم خونه . اما الان به دخترشش سالم نگاه میکنم . انگار دنیا مال خودمه ومرهمی شد روی زخمم . برای منم سه ماهه بود همون روز که سقطش کردم صبحش قلبش میزد .منم بخاطر پله شد . باز هرچی مصلحت خداست .

شما هم دل قوی کن و به خدا توکل کن و یکم به خودت برس بعد که بدنت قوی تر شد دوباره اقدام کن که ان شاالله صیح وسالم بدنیا میاد

ممنون عزیزم،آره واقعا همه چیز دست خداست،فکرشو بکن ۴ ماه شبانه روز استفراغ کردم بعد که یواش یواش میخو ...

عزیزم واقعا سخته ولی اون طفل معصوم عمرش به دنیا نبود .واقعا سخته .فقط حودتو آزار مده تقصیر تو نبوده

بله میدونم افسردگیهولی خب روانشناس خوب پیدا نکردم یکیو زنگ زدم یکیو پیام دادم راضی نبودم نتونستن حال ...

نه بابا دلت میاد.بخاطر خودت میگم چون پارسال تو شرایطت بودم.سه ماه فیکس گریه میکردم بخاطر بچم ک نمی‌دونم چطور سقط شد

نکردم یه مشاور برم یا مشاور آنلاین زنگ بزنم افسردگیم بهتر بشه 

ممنون قشنگمنمیدونم چرا گاهی میمونم که اقدام کنم یا نهاگه با این وضعیت روحی اقدام کنم وقتی باردار بشم ...

به امید خدا خوب میشی .من وقتی باردار شدم خیلی حال روحیم بهتر شد

خواهش میکنم گلم اتفاقا چند روز پیش خواب دیدم یه پسر بچه ی کوچولو تو بارون از سرما میلرزه بهش گفتم چر ...

الهی بمیرم عزیزم، چقدر گریم گرفت😭😭

خب پس اونا که سقط عمدی کردن چرا اصلا ناراحت نمیشن، ولی ماها انقدر خودمونو عذاب میدیم😭😭

خدا دخترتو برات نگه داره عزیزم، حداقل بعدش بارداری سالمی تجربه کردی