2777
2789
عنوان

باعث شدم بچم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 56 پست

عزیزدلم من میفهممت،

من هنوز داغم تازه اس، الانم دارم با درد سقط میجنگم ولی روحم داغونه😭😭😭

روزی که قرار بود برا پسرم خرید کنم گفتن بچت مرده😭😭😭😭

من هرروز با روانشناس صحبت میکنم، باید یواش یواش سعی کنیم برگردیم به زندگی😭😭😭

چندوقته سقط کردی گلم؟

عزیزدلم من میفهممت،من هنوز داغم تازه اس، الانم دارم با درد سقط میجنگم ولی روحم داغونه😭😭😭روزی که ق ...

یک ماه و نیم میگذره

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تمام مدت بارداری تا روز آخر روزی دو تا دمیترون می‌خوردم ، هیچی هم نشد، ربطی به اون نداره، ه ...

دکترم گفت جدیدا ماده سمی به دمیترون اضافه شده قبلا اینجوری نبوده😭😭😭

هرروز یه چیزی پیدا میکنم برا مقصر کردن خودم، چون روحیم داغونه😭😭😭😭

عزیزدلم من میفهممت،من هنوز داغم تازه اس، الانم دارم با درد سقط میجنگم ولی روحم داغونه😭😭😭روزی که ق ...

منم داغونم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم همه تاریخ هارو نوشته بودم آنومالی آزمایش قند ولی به هیچکدوم نرسید

اللهم عجل لولیک الفرج
دکترم گفت جدیدا ماده سمی به دمیترون اضافه شده قبلا اینجوری نبوده😭😭😭هرروز یه چیزی پیدا میکنم برا م ...

آره منم همش میخوام خودمو مقصر بدونم 

اللهم عجل لولیک الفرج
یک ماه و نیم میگذره

مال من الان ۹ روزه، بخدا انقدر گریه کردم چشمام سو نداره، من حتی جنسیتشم میدونستم، سلفری داده بودم،

به نظرم الان خودتو تقویت کن و دوماه دیگه دوباره اقدام کن، من که تا جاش برام پرنشه آروم نمیگیرم😔

مال من الان ۹ روزه، بخدا انقدر گریه کردم چشمام سو نداره، من حتی جنسیتشم میدونستم، سلفری داده بودم،به ...

منم همینجورم گلم ولی نمیدونم تا آخر عمر خودمو میبخشم یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج
منم داغونم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم همه تاریخ هارو نوشته بودم آنومالی آزمایش قند ولی به هیچکدوم ن ...

منم حتی روز زایمانمم انتخاب کرده بودم، حالا که دی ماه برسه نمیدونم چجوری قراره زنده بمونم😭😭😭😭

منم همینجورم گلم ولی نمیدونم تا آخر عمر خودمو میبخشم یا نه

بخدا الان با تاپیکت دوباره گریم شروع شده، همه هم فقط میگن فراموشش کن، ولی نمیدونن من مادر داغم خیلی عمیقه چجوری فراموش کنم اخه😭😭😭😭😭

دکترم گفت جدیدا ماده سمی به دمیترون اضافه شده قبلا اینجوری نبوده😭😭😭هرروز یه چیزی پیدا میکنم برا م ...

نشنیده م اینو 

ولی تو هم نمی‌دونستی اینجوره

اگه میدونستی که هرگز لب نمیزدی، خودتو مقصر ندون گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من چی بگم که نه لکه داشتم نه درد داشتم، ویار وحشتناک داشتم ولی دوهفته بود بچم تو شکمم مرده بود و خبر ...

دیمیترون بچه نمیکشه من سر دوتا بچم هم تزریقی هم خوراکی استفاده کردم زیر نطر دکتر حالا نمیدونم چرا دکتر شما اینو گفته

نشنیده م اینو ولی تو هم نمی‌دونستی اینجورهاگه میدونستی که هرگز لب نمیزدی، خودتو مقصر ندون گلم

اخه من که نمیدونستم، سرخودهم نخوردم، یه شب حالم خیلی بد بود رفتم کلینیک سرم بزنم، دکتر گفت روزی سه بار دمیترون بخور ویارت خیلی شدیده😭😭😭😭😭😭

دیمیترون بچه نمیکشه من سر دوتا بچم هم تزریقی هم خوراکی استفاده کردم زیر نطر دکتر حالا نمیدونم چرا دک ...

ازچندتا دکتر پرسیدم گفتن جدیدا یه ماده جدید اضافه کردن که برا جنین خطرناکه