2777
2789
عنوان

خانما زودبیاید دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 40 پست
بله

نباید زود بهش نشون. میدادی،تو قشنگ پامیشدی با گوشی خودت از گوشی ک فیلم ازش پخش میشد فیلم میگرفتی،بعد همون فیلمو میفرستادی برا خودت،اصلا هم این قضیه رو ب شوهرت نمیگفتی ک فیلم فرستادم و اینا...بعد فیلمو بهش نشون میدادی میگفتی اینا چ غلطاییه ک کردی،اگ نمیخوای طلاق بگیری،هم مینشستی خونت هم مهریتو میذاشتی اجرا،اینجوری بنظرم قشنگ گوش مالیش میکردی،تا دیگه پول اضافی نداشته باشه بره دنبال جن...ده بازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهره خیانت کرده این بنده خدا رو چرا سرکوفت بزنن

میدونم ولی تا بخاد ی کاری کنه ی حرفی بزنه میگن تو هیچی نگو با اون شوهر کردنت تو اگ چیزی حالیت میشد شوهرتو کنترل میکردی و هزار تا زخم زبون این مدلی

میدونم ولی تا بخاد ی کاری کنه ی حرفی بزنه میگن تو هیچی نگو با اون شوهر کردنت تو اگ چیزی حالیت میشد ش ...

چی بگم مردم همیشه حرف میزنن 😣

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

اولش قبول کن بگو آخرین بارت باشه بعد که همه مالشو به نام خودت بزن بگو اگه میخوایی بمونم باید این کارا رو انجام بدی بعد که آس و پاسش  کردی برو مهریتو بزار اجرا حالش جا بیاد کسی که تو رو نادیده گرفته زحمت هلیی که توی خونش میکشیدی نادیده گرفته و احساس و عشق تورو ندیده رفته با این و اون خوابیده مطمئن باش آدم نمیشه خودتو الکی زجر نده مثل اشغال از زندگیت پرتش کن بیرون می‌دونم سخته ولی یه عمر سرنو آروم رو بالشت میزاری

طلاق بگیر.درست بشو نیست

میگه غلط کردم ولی ک..شعره .جداشو 

اول تهدیدش کن سند هرچی داری بزن ب نام خودت 

ولی فیلمو پاک نکن

وقتی سندشو زد 

طلاق بگیر 

همینجوری ک اون خیانت کرده .دهنشو سرویس کن طلاق بگیر. ابروشم ببر . اطرافیان بدونن اون مقصر بوده.مردا هیچ وقت عوض نمیشن

فیلم و تا پاک نکرده حتما بریز تو گوشیت مدرک داشته باشی تا به دادگاه یا جایی نشون بدی... 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
ببخشید ک من جوابتونو میدم،سلام،دوستمون درست میگن انقد آدم نفهم هستش ک یکی میدونن صدتا نمیدونن و میشی ...

سلام گلم 

مرحله بعد طلاق سخته ولی تو اون زندگی موندن خیلی سخت تره 

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

[QUOTE=348907380]فک کنم فرداش میخاسته پاک کنه،شبم چون خاب رفته بود دیدم 

فعلا این فیلم رو منتقل کن یه جای امن که نتونه پاکش کنه . بعد هم هر کاری بخوای بکنی همین دفعه که مدرک داری باید بکنی . مطمئن باش از این به بعد حواسش رو جمع میکنه که بار بعد این مدلی مچش رو نگیری 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بابا اینجارو ول کن اگه قصد طلاق داری برو با یک وکیل حرفه ای طلاق مشاوره بگیر پول پس انداز کن برای وکیل حتی واسه حق قوقت بهتر فیلم رو ی نسخه داشته باشی بعدم بچه داری حتما پیش مشاوره برو تا ندوسته عواقبشو نگیره گریبانتو دونسته و اگاه یکاریو بکن چون مرد با حق حضانت میچزونه زنو حق طلاقم داشته باشی بازم سخته پروسه طلاق الان حالت بده میدونم ولی سعی کن با مشورت با افراد کاردرست پیش بری ن اینجا هرکی گفت بپر طلاق بگیر سعی کن ارتباطم نگیری جنسی با همسرت خدایی نکرده از بیماری در امان باشی 

نباید زود بهش نشون. میدادی،تو قشنگ پامیشدی با گوشی خودت از گوشی ک فیلم ازش پخش میشد فیلم میگرفتی،بعد ...

کردم،دیشب فرستادم براخودم بعد قایم کردم تو گوشیم فیلمارو

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...