2777
2789
عنوان

خانما زودبیاید دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 40 پست
من باشم خونه و ماشین و هرچی داره رو به اسم خودم میزنمبعدش اگه پاشو کج گذاشت طلاق میگیرمکسی که خیانت ...

بعد نمیرسی ایدز و تبخال تناسلی و هپاتیت و خیلی مریضی ها بگیری بعد اینکه خونه و ماشین به اسمت کردی ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت مغزش هم مشکل داره؟ فیلم چرا ذخیره کرده؟ دختر اول هم خودت هم شوهرت برید آزمایش بیماریای مقاربتی بدید ازش مریضی نگرفته باشی

میخوایی جدا بشی میخوایی قید همه چی‌و بزنی؟ نمیخوایی بری مشاور ببینی شاید حل شد؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
اگ میخای طلاق بگیری ب هیچکس نگو چی ازش دیدی اینطوری خودتم خوردت میکنن سرکوفت میزنن بعدا بهتبگو من آب ...

شوهره خیانت کرده این بنده خدا رو چرا سرکوفت بزنن

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

شوهرت مغزش هم مشکل داره؟ فیلم چرا ذخیره کرده؟ دختر اول هم خودت هم شوهرت برید آزمایش بیماریای مقاربتی ...

فک کنم فرداش میخاسته پاک کنه،شبم چون خاب رفته بود دیدم من

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

نمیدونم چطور با این همه خیانت میپرسی جای من بودین چیکار میکردین 

شما ک میدونی انقد کثافته و الان مدرک هم داری 

واقعا هنوز بلاتکلیفی ک چیکار کنی؟!

یکی شوهرش با نعلبکی چایی میخوره میره طلاق میگیره 

یکی هم مث شما با این همه دلیل محکمه پسند تازه میپرسی چیکار کنم...

تا هزار جور مریضی نگرفتی تمومش کن لطفا

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

میدونم چقدرسخته برات ولی بنظرم براش شرط بزارخونه یاماشین هرکدوم ک داره بزنه بنامت تا فرصت دوباره بدی بهش حق طلاق هم بگیر اینطوری بایه اشتباه کوچیک میتونی با خیال راحت جدابشی پشتوانه ای برات هس

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بعد نمیرسی ایدز و تبخال تناسلی و هپاتیت و خیلی مریضی ها بگیری بعد اینکه خونه و ماشین به اسمت کردی ؟؟

اگه قرار باشه زندگی مشترک داشته باشن باید بره همه رو چک کنه ازمایش کنه که مشکلی نداشته باشه 

ولی بنظر من همچین ادمی مهره سوخته س

من بودم تفم تو روش نمینداختم چه برسه رابطه 

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

اول خونه و ماشین ب اسمت بزنه بعدم تعهد بده و اگ دنبال همچین کاری بره جدا میشی

وقتی خونه و ملشین بزنه ب اسمت میترسه جداشی و اموالشو ببری برا همین دیگه کاری نمیکنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن