2777
2789
عزیزم الان بهتری ؟چقدر اذیت شدیقرص آهن حتما مصرف کن

خیلیییی بهترم😭واقعا خیلی اوضاع بدی داشتم، تو پزشکی اصطلاحا گفتن فنت کردی، همون غش کردن، از شدت خونریزی، الان خونریزیم عین روزای پنج و شش پریودیه، خیلی کم، آره فردا میرم پیش دکترم، قرص آهن و خلاصه هرچی بگه مصرف میکنم

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده... 

باید بذاری فقط دکتر اصلی و نهایت یکی دیگه معاینه کنه، اینا بلد نیستن میخوان یه چیزی یاد بگیرن که آخرشم یاد نمیگیرن بیشترشون، فکرشو نکن خودشونم زنن روزای شبیه به این چند بار دارن یا داشتن، ولی من خودم میرم بیمارستان فقط دکتر یا خیلی بذارم دکتری که قبل از دکتر اصلی بیاد وگرنه نمیذارم و بهونه میارم از حرفاشون هم نمیترسم ولی درگیر هم نمیشم ، میم وسواس دارم، الکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به ادم یه حس حقیر بودن میده بلا ب دور باشه عزیزم امیدوارم بهتر بشی

واااای خیلی بده، هی یادم میفته دستکاری هاشون، ناخودآگاه پاهامو جمع میکنم و یه حس بد، الهی آمین، مرسی

باید بذاری فقط دکتر اصلی و نهایت یکی دیگه معاینه کنه، اینا بلد نیستن میخوان یه چیزی یاد بگیرن که آخر ...

آره واقعا درسته، نباید اجازه داد، من اصلا تجربه نداشتم و وضعیتم خیلی بد بود

منم سقط داشتم همین کثافت کاری رو میکردن هر چی به پرستارا میگفتم میگفتن وسواس داری ده تا بسته دست ...

وای عزیزم، من اگه تجربه نمیکردم واقعا درکش نمیکردم، خیلییییی خس بدی داره

آره واقعا درسته، نباید اجازه داد، من اصلا تجربه نداشتم و وضعیتم خیلی بد بود

حالا که خدارو شکر همه زن بودن ولی دیگه  تجربه شد دور از جون پیش اومد بهونه بیار، چه زن چه مرد

فداتشم اونام دوستندارن دستشون بکن تو مجبورن دیگ.ایشالا زودتر اکی شی فراموشش کن

دقیقا همینه، کارشون سخت و وحشتناکه، 

مریض که بیمارستان بستریه نیازمند مهربونیه واقعا، ولی پرستارا که نمیتونن از روی مهربونی کار کنن بلکه از روی دستور العمل پیش میرن و همین برای بیمار عذااابه😥

اینم تجربه ای بود شاید برای اینکه بعد ازین بیمارهای بیمارستان رو بزارم داخل دعاهام😭

خیلیییی بهترم😭واقعا خیلی اوضاع بدی داشتم، تو پزشکی اصطلاحا گفتن فنت کردی، همون غش کردن، از شدت خونر ...

خداروشکر بهتر شدی با تمام وجودم درکت کردم 

الهی دیگه این مسله برات پیش نیاد و هر وقت خدا خواست و شما آمادگی داشتید ی نی نی خوشگل بیاد تو زندگیتون

از يه ديد ديگه نگاه كن ما يه كم اين وضعيت را واسه ديگران ببينيم حس چندش و تهوع بهمون دست ميده اونا تواين وضعيت دارن كار ميكنن واسه حال خودت بوده بهتر باشي ان شاالله ،بهش فكر نكن غذاهاي مقوي بخور 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
حالا که خدارو شکر همه زن بودن ولی دیگه تجربه شد دور از جون پیش اومد بهونه بیار، چه زن چه مرد

دقیقا، همه زن بودن بجز سونوگرافیست😐

که خانم دستیارش واژینال رو انجام میداد، و یه ملافه سفید هم روم کشیدن

از يه ديد ديگه نگاه كن ما يه كم اين وضعيت را واسه ديگران ببينيم حس چندش و تهوع بهمون دست ميده اونا ت ...

آره عزیزم، والا بخدا کار بزرگی انجام میدن، من یه تنه اونجا رو به گند کشیده بودم😐😭

چی بگم خدا به دکترا و پرستارا توان، و به مریضای بیمارستان شفای کامل عطا کنه

خداروشکر بهتر شدی با تمام وجودم درکت کردم الهی دیگه این مسله برات پیش نیاد و هر وقت خدا خواست و شما ...

قربونت برم مهربون ممنونم ازت

آره عزیزم، والا بخدا کار بزرگی انجام میدن، من یه تنه اونجا رو به گند کشیده بودم😐😭چی بگم خدا به دکت ...

امين،دل شادباشي و خدا برات بسازه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر