2777
2789
عنوان

بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 64 پست
بله همه جا خوب بد داره بعضی از ما نمی دونم یکی دو نفر از یک قوم که می بینیم چرا فکر می کنیم همه اون ...

عزیزم خواستم خصوصیات کلیشون بپرسم همین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
بله همه جا خوب بد داره بعضی از ما نمی دونم یکی دو نفر از یک قوم که می بینیم چرا فکر می کنیم همه اون ...

نه بابا افغانا اینجا بخدا انقدر وضعشون خوبه که نگم اون قدیمیا که دیگه شناسنامه گرفتن بخدا اینجا افغانا  گاو داری دارن   خونه دارن  میوه فروشی دارن  بنز دارن اتوبوس دارن کارگاه مکانیکی دارن  بخدا اینا  دیدم خیلی پولدارن و جاشون محکمه  اصلا اینورا افغان گیری نیس که نیس 😞💔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تایپیک قابلیت ک ربطی ب بلوچ نداره در مورد سیاسته

الان میگم عزیزم

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
نه بابا افغانا اینجا بخدا انقدر وضعشون خوبه که نگم اون قدیمیا که دیگه شناسنامه گرفتن بخدا اینجا افغا ...

ما شهرستان های اراک هستیم اینجا پر از افغان هست  اینجا تقریبا دوسه روزی هست آژانس های مسافربری که افغان ببره جریمه وماشین شش ماه میره پارکینگ

تایپیک قابلیت ک ربطی ب بلوچ نداره در مورد سیاسته

مستاجر داریم بلوچی اذیتم میکنه دروغ میگه در صورتیکه نکردم

من یه دوست بلوچ داشتم اَره برداشته بود می‌خواسته بود مارو اره کنه جلوشو گرفتن🥴یه بارم دستش چاقو دید ...

اینجا که هستیم یعنی خونمون مال خودمون هست

پدر شوهرم مستاجر اورده طبقع پایین به یه بلوچ

از وقتی اومده اذیتم میکنه

من بالام

این پایینه 

دو طبقع هست

کسی نگفت همشون بد هستن که میگن بیشتر شبیه افغان ها هست رفتارشون

میدونم عزیزم افغان ها چجور ادم هایی هستن تا حالا باهاشون برخورد نکردم

من دوستم که اینجوری بود ترسناک بود😕

هر سری به پدر شوهرم پیام میده عروست فلان عروست اذیتمون میکنه رسما روانی شدم کی میخواد سالش بشه بره 

شوهرم هم قاطی کرد از دستش

ما شهرستان های اراک هستیم اینجا پر از افغان هست اینجا تقریبا دوسه روزی هست آژانس های مسافربری که اف ...

من بچه هام بیش از حد فعالن قرص میخورن یعنی بیش فعالن

پدر شوهرم گفت خونه میدم به شرطی که بعدا نگین شیطونه 

گفت اصلا برام مهم نیست بچه ان اشکالی نداره اون خونه مستاجر بودیم بچه ها شیطونی میکردن 

امد پیش پدر شوهرم گفت عروست بچه ها رو ساکت نمیکنه 

من اندازه ای تا دستم بر بیاد ساکت میکنم میگم سروصدا نکنید 

هر سری پیام میده میگه عروست اذیت میکنه اسایش نداریم خیلی دروغ میزنه 

پله هارو نصف کرد نصف من دستمال میزنم نصف اون 

هر سری پیامک میزنه عروست سمت اشغال ریخته سمت من جمع کنه 

نوار مرزی هستن اخلاقیاتشون تقریباً مثل افغانستانیاسغذاهاشونم از همون سبک هاسالبته چیزای دیگم میدونم ...

میشه توی پیام خصوصی بگید لطفا چیزی میدونید بهم بگید ممنون میشم 

بلوچ‌ طبقع ی پایینه من طبقع ی بالام با هم توی یک خونه زندگی می کنیم

عزیزم من یه بلوچم به شدت آدمای نظافتی هستیم . خیلی هم مذهبی . بخدا این افغانان که اومدن توو استانمون ...

عزیزم میشه بهم بگی نارویی و ریگی از چه طایفه ای هستن

عزیزم میشه بهم بگی نارویی و ریگی از چه طایفه ای هستن

نارویی که با اصالتای زاهدانن و واقعا درجه یک هستن  ریگی هم  قبلا خیلی خوب بودن اما الان کلی افغان با فامیل ریگی شناسنامه گرفتن تک و توک ریگی با اصالت پیدا میکنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
دقیقا میخواستم بگم رفتار مشابه افغانی ها دارن گفتم میپرن بهم

یعنی با هم دعوا میکنن

2810