2777
2789
عنوان

داییم هر روز زن میبره باغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 175 پست

با توجه به تاریخ عضویتت تاپیک الکیه

جدیدا کاربرای ک یکی دو روز عضو میشن از این نمونه تاپیکا میزنند

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه باغش میوه نده

نکه بنده خدا هایی که میوه ها رو میخورن

دید خوبی ندارم نسبت به میوه هاش

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
ا‌ونا از کجا میدونن دایی هرزه این با صد نفر میپره؟؟ شاید خرشون میکنه

با صد نفر یا یه نفر،رابطه جنسی دو غریبه گناهه،و مشمئز کننده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
والافرض مچ آدم رو میگیرن که یوقتاز چارچوب عدل الهی دور نشیم😤

بهشت زوری!

هر روز هم محرمات جدید دارن!

با کلمه دعا هم شوخی نکن😐

انگار نماینده تام الاختیار خداست،

شما اول ببین اون درگاهی که ادعاش رو داری تو رو به بندگی قبول داره بعد هدایت کن

مگه چکار میکنن که کف خونه پره مو میشه جدی نمیدونم نه اینکه مسخره میکنم .

گیس و گیس کشی

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
مگه چکار میکنن که کف خونه پره مو میشه جدی نمیدونم نه اینکه مسخره میکنم .

وا خب هر نفر یکم قدم بزنه تواتاق و یکم استراحت کنه لش مرگ مرده ش🤣 روهم میشه کلی مو چه چیزایی ذهنتو درگیر میکنه 😂

باشه عزیزم فشار نخور من ریشه و شرفو به باغ رفتن نمیبینم منتها برعکس شما بیشتر به این فکر میکنم که اد ...

اگه ریشه و شرفو تو باغ رفتن نمیبینی خو پ خودتم یکی از همینایی.دیگه ام ریپ نزن

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
بهشت زوری!هر روز هم محرمات جدید دارن!با کلمه دعا هم شوخی نکن😐انگار نماینده تام الاختیار خداست،شما ا ...

یه گشت ارشادمون نشه😎😎😎

2810