اینکه راهم با اتوبوس دوره . یکساعت و سه اتوبوس . هوا هم که به شدت سرد . منم سرمایی . خب کرایه حساب کردم میشه ماهی سیصد
حالا همکارم لطف کرد یکسال ما رو برد و آورد . بعد الان گفته پولی میبرم میارم . چهارصد . منم حقوقم پنج و پونصد هست . قرعه یه تومنی و فسط سیصدی و خرج خونه هم هست . منو خواهرم خرید می کنیم . الانم هیچی نداریم
تا حقوق بدن .
حالا من سیصد از همکارم میخواستم . چون چیزی میخواست بخره اون ماه ها و کارتمو دادم . بهش گفتم حساب کتابم چطور میشه گفت یکسال آوردم بردم . دیگه باید بدی . ناراحت شدم و به رو خودم نیاوردم . حالا خدماتمون می گفت با اتوبوس بری یه جا بهت سختی نمیاد که پول بدی مگه بگی که پولمو خورد خورد میدم بهش ... که فکرم نکنم قبول کنه
حالا روزایی هم هست که نیاد . کم پیش میاد ولی هست . و اینکه من باید دو تا خیابون شلوغ رو رد کنم تا برسم که سوار ماشینش شم و تو مسیرش باشم چون اون بچه سرویسشو قبول کرده شاید نباشه بیاد سرکوچمون . اما واسه اون همکارم میره تقریبا نزدیک خونشون ... البته چون بچه داره میره و برگشت اونور خیابون پیادش می کنه و این هم دو تا خیابون میشه . بگذریم
حالا با این اوصاف شما چی میگین ... با همکارم برم یا با اتوبوس که یکساعت تو راهم و سه تاست صبح و عصرم سه تا
موارد دیگه رو هم در نظر بگیرین
ممنون جواب میدین . من جز شما کسی ندارم کمکم کنه