2777
2789
عنوان

9ماهه شکمم گنده مونده بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست
ورزش بهتر از این‌چیزا نیست؟؟ دستگاه های لاغری هست‌تو کلینیک ها اونم خوبن

عزیزم بالا عرض کردم خدمتتون ک شرایطشو ندارم تو این شهر غریبم کسی کمکم نیس همسرمم ک سرکاره دیگه شرایط باشگاه رفتنو ندارم فعلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بالا عرض کردم خدمتتون ک شرایطشو ندارم تو این شهر غریبم کسی کمکم نیس همسرمم ک سرکاره دیگه شرایط ...

خواهرم امپول چربی سوز توی شکمش زد خیلی تاثییر داشت.ولی اون‌زایمان ‌نداشته

بهترین راه همون دستگاه های لاغری موضعی توی کلینیک های زیبایی هست 

نهایتن عمل

عزیزم هر روز صبح و شب روغن بزن به شکمت ماساژ شکمی بده ویدیو های تو یوتیوب هست خیلی می‌تونه اثر مثبت ...

اگه اثر بخش باشه واقعا ارزششو داره

یکی از دوستام پارسال گفت چند جلسه رفته اما نتیجه ندیده

بنظر شما خوبه ک من برم؟ دستگاهاش فرق دارن؟ دنبال دستگاه بهتر بگردم یاهمش یکیه؟ 

راستی هایفو و آر اف هم میتونی انجام‌بدی اما دحد دو سه سانت از شکمت کم میشه بهترین راه لیپوساکشن

لیپو پوستو میندازه براکسایی خوبه ک یکم چربی دارن و شکمشون افتادگی نداره من سزارین کردم میفته بدتر میشه ظاهرش 

ابدو باید انجام داد ک اونم خیلی عوارض داره

اگه اثر بخش باشه واقعا ارزششو دارهیکی از دوستام پارسال گفت چند جلسه رفته اما نتیجه ندیدهبنظر شما خوب ...

بگرد جای مطمئن برو 

هر جا رفتی اول پیچ شون رو بگیر نتیجه بقیه کلاینت رو  ببین حتما 

خیلی ها با شرایط مشابه شما میرن 

اگر دیدی عکس ها یه بقیه تغیر کردن برو 

الکی الکی هزینه نکن جایی که یکی دیگه نتیجه نگرفته بعد اینکه انواع دستگاه ها رو داریم باید درست انتخاب بشه 

عزیزم برای همینه ک وقتی باردار میشیم میگن رژیم رعایت کنید و خودتون ول نکنید ک چاق بشین چون نهایتا بچ ...

من بارداریم پرخطر بود و افت فشار شدید داشتم نمیشد رژیم بگیرم و11کیلو اضافه کردم

لیپو پوستومیندازه ابدو ام ک خیلی وحشتناکه و عوارضش زیاده 

خواهرم امپول چربی سوز توی شکمش زد خیلی تاثییر داشت.ولی اون‌زایمان ‌نداشتهبهترین راه همون دستگاه های ...

امپول چیه اونم امتحان کنم ؟ اره حتما باید برم برا دستگاه های لاغری ب ذهنم نرسیده بود 

عزیزم برای همینه ک وقتی باردار میشیم میگن رژیم رعایت کنید و خودتون ول نکنید ک چاق بشین چون نهایتا بچ ...

اتفاقا افزایش وزن نرمال حین بارداری حدودا ۱۰ تا ۱۲ کیلو هست

چون فقط خود بچه نیست، جفت و همه متعلقاتش باعث این افزایش وزن میشه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
لیپو پوستو میندازه براکسایی خوبه ک یکم چربی دارن و شکمشون افتادگی نداره من سزارین کردم میفته بدتر می ...

منو دوستم پارسال باهم لیپو انجام دادیم خیلی هم راضییم 

من ک سزارینی نیستم ولی دوستم سه تا شکم سزارین کرده ،به شدت لاغر ولی شکمش مث زنای حامله بود ولی من کلا هیکلم شکمم زیاد نبود میخواستم اندام ۳۶۰ درجه بشه فقط

خلاصه هر دومون راضییم ابدو هم نکردیم 

راستی دوتامونم بچه کوچیک داشتیم ماله من هفت ماهه بود ،ماله دوستم دوساله

منو دوستم پارسال باهم لیپو انجام دادیم خیلی هم راضییم من ک سزارینی نیستم ولی دوستم سه تا شکم سزارین ...

بعدش نمیشه باردار شد؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.