2777
2789
عنوان

9ماهه شکمم گنده مونده بعد زایمان

577 بازدید | 39 پست

باتوجه ب شرایطم هرکاری ک بتونم میکنم فایده نداره

رژیم 

قرص لاغری

قرص ناف

خوردنه دمنوش و....

اینارو همزمان دارم

9ماهه زایمان کردم وزنم بالانیست و کل بدنم متناسب و درحد لاغره

اما این شکم لعنتی انگار پفش مونده همونطوری

از خانوادمم دورم و کمکی ندارم ک برم باشگاه و یه سر دنبال بچه میدوام و فعالیتم زیاده اما خب هیچ تغییری نمیکنه وزنم کم شده اما از پایین تنه

خواهشا هر راهکاری دارید برای اب شدن شکم بگید بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر روز صبح و شب روغن بزن به شکمت ماساژ شکمی بده  

ویدیو های تو یوتیوب هست 

خیلی می‌تونه اثر مثبت بذاره تو جمع شدن شکم 

بعد اینکه زمان هم بده دیگه هنوز وقت نیاز هست 

الان هم کلی دستگاه هست کلینیک های لاغری دارن برای جمع شدن پوست یا چربی یه بخش خاص اگر مشکلی هزینه نداری  چند جلسه برو یکم هزینه اش زیاده ولی خب ارزش اش رو داره 

کلینیک های دکتر تغذیه ها معمولا یه سمت اش  کلن با دستگاه کار میکنن  اونجا باید پیدا کنی هزینه مثلا جلسه ۱۵۰۰ هست 

اب زیادی خوردی بعد زایمان

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

عزیزم برای همینه ک وقتی باردار میشیم میگن رژیم رعایت کنید و خودتون ول نکنید ک چاق بشین چون نهایتا بچه بشه سه الی چهار کیلو شماهایی ک بالای ده کیلو وزن اضاف میکیند معلومه ک بعد از زایمان چاق میمونید دیگه 

حالا تجربه بشه انشالله برای بارداری های بعدیت 

الانم با رژیم اینا ک شکم داخل نمیره نهایتا کلی لاغر بشی بهتره ساکشن کنی 

یذره به بدنت فرصت بدهبرای منم شکمم خیلی بزرگ شده بود بغد دوسال تخت شد با اینکه وزنم همون بودالبته م ...

ن من بچم ب پروتئین گاوی حساسیت داره دکتر گفت هیچکدوم از محصولات گاوی رونمیتونی استفاده کنی(شیر دوغ ماست پنیر بستنی بیسکوییت گوشت گوساله و....) گفت دیگه هیچی نمیمونه ک بخوری و بدنت قوت بگیره و ازطرفی ام بچه هیچ چیزمقوی ایی بهش نمیرسه بهتره خودتو ضعیف نکنی و شیرخشک بدی 

دیگه شیرخشک برپایه سویا براش نوشت