2777
2789
عنوان

چرا میگن ازدواج سنتی خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 49 پست
خب شوهر منم منو دید بعد تصمیم گرفت و قبول کرد ینی عاشقم نیست؟

ن ربطی ب عشق نداره ک 

منم ی مدل ازدواج سنتی رو گفتم 

هرکی هرجوری میتونه عاشق وخوشبخت بشه عزیزم 

کلا مبگن پسرایی ک خودشون زن انتخاب میکنن ی درجه جسارتشون بیشتره فقط همین 

وگرنه خوشبختی وعشق ب نوع ازدواج نیس اصلا

یه چیزی میگن مهم نیست😁بنظرم سنتی بهتره چون خانواده ها بیشتر احترام حفظ میکننارزش بیشتری قایل هستن ع ...

بله دقیقا منم همین نظر دارم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته بده

من به عنوان یه نسل جدید

حالم بهم میخوره به ازدواج های امروزی

چون تجربش داشتم و هزاران نفر

هزاران نفر رو دیدم که چه غلطایی هم میکنن اونم به بهونه اینکه اره عشق مارو محرم می‌کنه و 

۹۹ درصدشون هم ثمر ندارن

اون یه درصد هم کم پیش میاد بدون مشکل زندگی کنن

واقعا استثنا توشون هست که بمونن پای هم ببین چقدر دیگه واقعا ادمن و با تعهد وگرنه

یا به خیانت ختم میشه یا به ناسازگاری و طلاق میگیرن

واقعا ازدواج سنتی

برای یه زندگی دائمی بهتره تا ازدواج امروزی

درصد موفقیتش خیلی زیاده

شکست عشقی و ضربه های روحی کمتری داره

سو استفاده های خیلی کمتری داره چون داره با مدیریت بزرگ ترا شکل میگیره

خدایی نکرده دست درازی کنه دهنش اسفالت میکنن

ولی تو اون دوستی ها چی

بیشتر واسه دخترا پیش میاد

کدوم دختری جرعت میکنه به پدر مادرش بگه که من با این پسر دوستم و اون بهم دست درازی کرد

همش اسیبه

ولی چه کنیم که فکر میکنن این چیزا بروز و مده و منی که این حرفارو میزنم عقب مونده

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
عزیزم سنتی داریم تفکر اکثرا از ازدواج سنتی اینکه دوطرفو پدر مادر میان تصمیم میگیرن بعد صبش میشونن سر ...

کاملا موافقممم

حرف منم همینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

من مادر شوهرم فقط به شوهرم نظر داد و منو نشون داد و شوهرم اینجوری بود موافقت کرد قبلش حتی دختر عمش و ...

عزیزم ب این حرفا توجه نکن بچهای امروزی ب هیچ وجه زیر بار حرف زور نمیرن چ پسر چ دختر اگ نمیخواست جلو نمیومد 

سعی کن روی اخلاق و منش خودشو خانوادش دقت کنی 

اونایی ک اشتباه کردن بخاطر دقت پایینشون بوده ازدواج سنتی و دوستی بهانشونه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ولا ما از بی شوهری کور شدیم برادر شوهر نداری مارک معرفی کنی بهش 😂😂😂

مسخره میکنی 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داری میگی فامیل دور 

پس هر دو‌ خانواده نسبت بهم شناخت داشتن 

به کسی که هفت پشتش رو‌نمیشناسی چطور میشه اعتماد کرد ؟

اخلاق خانواده فرهنگ و ...

با چند جلسه نمیشه شتاخت پیدا کرد و اعتماد کرد 

همه ورژن خوب خودشونو نمایش میدن

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

واسه زندگی همه که نمیشه به نسخه پیچید روش آشنایی مهم نیست ، مهم شناخت و تفاهمه

شاید به این دلیل شنیدی خوب نیست که قدیم ها بدون داشتن دوران نامزدی و شناخت وارد زندگی شدن و بعدش متوجه عدم تفاهم شدن .

وگرنه الان جدا از نحوه آشنایی مدتی نامزد هستن و چالشی باشه قبل ازدواج مشخص میشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کی گفته بدهمن به عنوان یه نسل جدیدحالم بهم میخوره به ازدواج های امروزیچون تجربش داشتم و هزاران نفرهز ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 عالی نوشتید 

ممنون عزیزم منم موافقم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مادر شوهرم فقط به شوهرم نظر داد و منو نشون داد و شوهرم اینجوری بود موافقت کرد قبلش حتی دختر عمش و ...

عزیزم الان ازدواج کردین دیگه اهمیتی نداره مهم اینه که کنار هم خوشحالین چه سنتی چه غیره ولی متاسفانه اینک گفتن درصد خیانت در سنتی بیشتره درست فرمودن اما کلیتی نداره و ذهنتونو بااین چیزا مشغول نکن 

و در اخر باید بگم تمامی مردا در خطر لغزش هستن فقط باید با دید مثبت زندگی کنید تا همیشه خوشبخت باشین