2777
2789
عنوان

چرا میگن ازدواج سنتی خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 49 پست
داری میگی فامیل دور پس هر دو‌ خانواده نسبت بهم شناخت داشتن به کسی که هفت پشتش رو‌نمیشناسی چطور میشه ...

آره ما بهم شناخت  از قبل داشتیم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولا واقعی میگم 😂😂😂 برادر شوهر مجرد داری بفرست بیاد این ور

😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

من سنتی ازدواج کردم شوهرم پسر رفیق بابام بود خانواده اش من را پسندیدن کلا ازدواج های دوستی را دوست ندارم اصلا نمیتونم که فردا روز شوهرم بگه تو فلانی تو قبلا با من دوست بودی و ....

کی گفته بدهمن به عنوان یه نسل جدیدحالم بهم میخوره به ازدواج های امروزیچون تجربش داشتم و هزاران نفرهز ...

عزیزم هرکدوم بدی وخوبی هایی داره قطعا 

در سنتی شما نمیدونین ویژگی کلی یک مرد یا زن یا افکارشون چیه

در دوستی اگر هردو باهدف و البته با چارچوب های تعیین شده پیش برین خیلی چیزا از هم متوجه میشین کلا دوستی برای شناخته پس اگر دو نفر دیدن به درد هم نمیخورن بایدم بی ثمر بزارنش 

و در سنتی اکثر عشق شکل نمیگیره یه نوع عادت هست 

بنده تجربه ورود به زندگی خیلارو برای طلاقشون داشتم و در نهایت به نظرم همه چیز باید در قالب اصولی باشه 

من سنتی ازدواج کردم شوهرم پسر رفیق بابام بود خانواده اش من را پسندیدن کلا ازدواج های دوستی را دوست ن ...

منم دقیقا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنتیم آشناشده باشن باید یه مدت طولانی باهم در رفت وآمد باشن بالاخره در فراز ونشیبهای زندگی خود واقعیشونو نشون میدن!کسی که با دوسه جلسه میره عقد میکنه داره یه ریسک خیلی زیادی رو میپذیره!بالاخره مجبور به کنار اومدن میشه اونم که تو بچه های امروزی نیست!قدیمیا بالاخره میپذیرفتن وکنار میومدن!نمونش تو خانواده ما هست ما 4 تا دختریم ومن دختر آخرم اون سه تا سنتی ازدواج کردن ومن دوست شدم خدارو شکر ما زندگی عاشقانه ای دارم ولی اونا مجبور به پذیرفتن هستن نه اینکه زندگی بدی دارن نه باهم کنار میان ولی عاشقانه نیست زندگیشون!

من خودم با نامزدم اول روهم کراش بودیم بعد رل زدیم بعد دوسال دوستی رابطمون جدی شد و الان مامانم نامزدمو واقعا بیشتر از من دوست داره🥲😂ولی خداروشکر خیلی راضیم خیلی پسر خوبیه انشالله همه ی مرد اینجوری تو زندگیشون پیدا کنن

من سنتی ازدواج کردم شوهرم پسر رفیق بابام بود خانواده اش من را پسندیدن کلا ازدواج های دوستی را دوست ن ...

تو قبلا بامن دوست بودی ... خب ؟ 

چه افکاریه 

دوست شدن برای شناخته اگر ظرفیت مرد به تهمت و تیکه و... باشه تو زندگیتون نباشه بهتره

چون باید دو طرف خودشون عاشق هم بشن و دوره دوستی و شناخت رو بگذرونن بعد ازدواج کنن

نه اینکه یه نفر از اطرافیان بیاد اونارو به همدیگه پیشنهاد بده و اونا هم بدون هیچ عشق خاصی و بدون دوره دوستی و وقت گذرونی با هم ازدواج کنن

من که اصلاااااا نمیتونم تحمل کنم واسه خودم ازدواج سنتی رو

چون احتمال این هست که عشق بعد از ازدواج پیش نیاد و میگن درصد بالا خیانت ها تو ازدواج های سنتی بوده

اونک طرف بدون عشق ازدواج میکنه اسمش سنتی نیست ازدواج اجباریه احتمالا منظورتون اینه خیانت توی ازدواج اجباری زیاده ک بله زیاده 

ازدواج سنتی ب این صورته ک دحترو پسر به وسیله خانواده اشناها ب هم معرفی میشن 

توی اطراف ما ک بافت خانواذگیمون مذهبیه اشنایی حداقلللل یه ساله 

تو این ی سال رفتو امدای خانوادگی زیاده (این اولین مزیت ازدواج سنتیه ک دخترو پسر علاوه بر هم خانواده های همو میشناسن) خانواده ها تعطیلات رو باهم بیرون از شهر میرن در بیشتر مواقع باهم سفر میرن 

دخترو پسر بدون شناخت و با عقل وارد رابطه میشن کم کم عاشق فردی میشن ک نسبت بهش شناخت دارن ابن عشق ابدیه زمانی ک دخترو پسر از هم مطمئن شن و عشقشون شکل بگیره ازدداج میکنن 

چون ادم در اوایل زندگیش مشکلات زیادی داره توی ازدواج سنتی خانواده های هردو ب شدت حمایتگرن 

برعکس داریم طرف طی چندسال متوجه میشه طرفش ادم درستی نیست و حس عشق درش بوجود نیومده کنار میکشن تمام

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺