2777
2789

زنجیر طلام روی میز  آرایشم بود امروز اومد خونه ام رفت تو اتاق لباس عوض کنه من تو آشپزخونه چایی میذاشتم وقتی آیفون خونه رو زد من جلو میز آرایش داشتم زنجیرمو مینداختم گردنم زنگ خورد گذاشتم رو میز برم ببینم کیه برگردم بندازم گردنم وقتی دیدم جاریمه در و باز کردم اومد بالا کلا رنجیر یادم رفت وقتی تو آشپزخونه بودم از اتاق اومد بیرون دوباره رفت لباس پوشید گفت یه کار مهمی پیش اومده باید بره من تعجب کردم گفتم چه کاری آخه تازه اومدی که یکمی هول بود گفت نه باید برم و اینا رفت خلاصه یه ساعتی گذشت از رفتنش یهو یادم افتاد عه زنجیرمو گذاشتم جلو میز آرایش برم بندازم رفتم دیدم نیست تمام اتاق و زیر و رو کردم تمام خونه رو جز به جز گشتم انقدر گشتم خسته شدم به گریه افتادم آخر زنگ زدم به جاریم گفتم ادامه پست بعد میگم طولانی نشه

برو پلیس بگو مظنون حساب می‌شه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شوهرت ومادرش بگو 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

جدید بود نبود(

عجیب بود نبود (+

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

به جاریم گفتم فلانی تو اومدی اینجا زنجیر طلا منو ندیدی گفت نه چطور گفتم قبل اینکه بیای تو اتاق گذاشتم رو میز آرایشم یدفعه یه کلی بازی را انداخت و بیا بکن تماشا گفتم آروم باش یه سوال ساده پرسیدم شروع کرد دااااد هواااار تو میگی من دزدم قطع کرد چند دیقه بعد شوهرم زنگ زد سر من داد و هدار بعد برادر شوهر زنگ زد مونده بودم اصلا چی بگم...

برو پلیس بگو مظنون حساب می‌شه

هیچ کارش ندارن برای من این اتفاق افتاد تو اتاقم پول نقد گذاشته بودم  برداشتن مطمئن هم بودم کی برداشته وقتی رفتم برای شکایت گفتن شاهد بیار 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!