2777
2789
عنوان

یکی منو از دست این نمرود نجات بده

| مشاهده متن کامل بحث + 16044 بازدید | 58 پست
نگین جون میشه مشکلتو با شوهرت توضیح بدی اخه منم با شوهرم مشکل دارم بعضی موقع ها به طلاق فکر میکنم ولی فقط به خاطر پسرم موندم الان که ناراحتیتو دیدم خیلی ترسیدم اخه شوهر منم میگه اگه جدا شی بچه رو نمیدم بهت نشونتم نمیدم تا دغ کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی وقته به طلاق فکر میکنم ولی از این که یه روز بچمو نبینم دق می کنم. الان حالتو دیدم خیلی از این وضع ترسیدم. باید چه کار کنیم باید بسوزیمو بسازیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا جون حاجت منو بده
بزرگترین شوء حراجی در غرب تهران ( مشتری های نی نی سایتی ، عضو طلایی مثل همیشه تسویه قسطی می باشد )

عضو اشتراک طلایی جدید با محدویت تعداد پذیرفته میشود

انواع : مانتو _ روسری _ کیف _ کفش_ لباس بچه گانه _ وسایل سیسمونی _ آرایشی و بهداشتی _ لباس شب _ لباس مجلسی _ اسپرت _ شلوار لی _ کفش بچه گانه _ گن لاغری

از تاریخ 14/6/91 سه شنبه تا تاریخ 22/6/91 چهارشنبه

از ساعت 10 صبح تا 7 شب

شماره تماس :09191779562

ادرس : اریاشهر، بلوار مرز داران، بعد از خشکبار تواضع زیر پل خیابان ابراهیمی ، الوند14 ، نامدار11 ، زنگ شماره 1 روی زنگ نوشته شده سالن یاسمین
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
بچه تا 7 سالگی تحت حضانت مادرشه چرا بچه رو بهش دادی؟؟

الان هم دیگه دادگاهها به همین راحتی بچه رو به پدر نمیدن جلسه میگذارن و همه چیز رو بررسی می کنند حتی اگه تو خانواده پدر یه آدم ناجور هم باشه بچه رو بهش نمیدن
اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل میسپارند و گریه می کنند
آخی خانومی میدونم خیلی سخته به خدا توکل کن و با سیاست رفتار کن.. اگه میدونی جاش تو خونه باباش راحته و امکانات رفاهی و عاطفی خوبی داره نگران نباش.اگه یه بزرگ معتمد شوهرت تو خانوادشونه برو پیشش تا کمک کنه این مشکل رو برطرف کنی ..بالاخره یه کاری یا یه راهی هست..خودتو خیلی اذیت نکن قوی باش الان پسرت متوجه عشق و مهرت زیاد نمیشه دو سه سال دیگه با وجود عشقی که تو داری اونو سمت خودت میکشونی اون موقع هیچکس نمیتونه حریفش بشه .مطمئن باش آینده به نفع توئه عزیزم
باورکن پسرت بزرگ میشه و درآینده امکان اینکه بیشتر سمت تو بیاد خیلی بیشتره.این عذاب دادنهای تو هم فقط واسه ارضائ شدن پستی خودشونه.فقط نذار از شهر و محلش و دراینده مدرسشو .....بی خبر باشی .دورادور حواست باشه .تو این شرایط و بااین عکس العمل هات هرچی طرفشون رو بندازی بدتر ازت دورش میکنن و بعید نیست فکر بچه رو از افکار پلیدخودشون پر کنن.