2777
2789
عنوان

یکی منو از دست این نمرود نجات بده

| مشاهده متن کامل بحث + 16044 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نمیدونید چه حالی دارم... من همش خودمو سرزنش میکنم که کاری واسه نی نی خودم نکردم در حالی که اینا به خدا خارج از اراده من انجام شد خسته میشم که بگم من نخواستم الان هم این بابا داره بابای منو در میاره متهم به خیلی چیزا هستم...
من خودم دادم اونو.. اون اولش پسری رو هم نمیخواست نه نه اینکه نخواد شوکه شده بود که میدمش به اون... آخه میدونست همه زنگیم اونه.. ولی من 8 ماه بی بابا تو خونه مادرم ازش نگهداری کردم محیط من متاسفانه چندان واسه آدمی که رشد عقلی نداره مناسب نیست . در حالی که گریه میکردم اینو گفتم ودادم پسرم رو...
من سختم بود له شدم.. مردم ... ولی عقلم واسه تصمیمم ازم تشکر میکنه.. خودخواهی بود واسه علاقه مادرانه اونو از زندگی خوبی که میتونست تو اون خونه داشته باشه محروم کنم...اون میتونست بی دردسر و با رفاه وسلامت کامل روحانی وجسمانی بزرگ بشه در حالیکه در زندگی با من سرنوشتش میشد ترس وجنگ... من ناراضی از این نیستم.. از این ناراضیم که چقدر دیگه میشه یه مامانو ندید گرفت...
ولی کاش از حق خودت استفاده می کردی و بچه رو پیش خودت نگه می داشتی
اونوقت لااقل به خاطر پسرت مجبور بودی از جو خانواده ات بیرو بیای و لااقل خودت هم یه روی آسایش می دیدی عزیزم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
عزیزم نمرود کیه؟

همسرسابقته که نمیزاره پسرتو ببینی؟

این که حق قانونی شماست که پسرتونو ببینید.

راستش برام سواله شما خانواده همسرتون سابقتون رو قبول دارین همسرسابقتون رو قبول دارین پس مشکل چیه؟
البته که ناراحتی هم داره عزیزم چیزی که خیلی تو رو اذیت میکنه افکارته .فکر کن پسرت الان خوشبخته به خدا بزرگ میشه میاد پیشت می مونه . اگه دور از جونت با این همه ناراحتی سکته کنی مشکلاتت حل میشه . پسرت ی مادر قوی می خواد مادر ضعیف به دردش نمی خوره
2810