2777
2789

مامانا بخدا دیگه دیوونه شدم از همون چند روز بعد از به دنیا اومدنش هم کولیک داشت هم رفلاکس بردمش دکتر بهم رژیم غذایی داده هیچچچی نمی‌خورم بجز گوشت گوسفندی که طبع گرمی داره با کوکو سیب زمینی که داخلش کلی گرمیجات میندازم و هر از گاهیم مرغ دیگه چیزی بجز اینارو نمی‌خورم شیرمم کمه دکتر براش شیرخشک برپایه سویا نوشته یا نمیخوره یا اگه بخوره بدتر به خودش پیچ میخوره بخدا دیگه موندم چیکار کنم بچم خیلی اذیته هفته ای یکبارم مدفوع می‌کنه اونم بزور توروخدا اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین چیکار کنم که خوب بشه حتی چند نوع دارو بهش میدم ولی هیچی که هیچی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دارویی؟؟ آره جارو برقی امتحان کردم گاهی اوقات آروم میشه ولی نصف شبا نمیتونم جاروبرقیو روشن کنم

دیگه چاره چیه نصفه شب سشوار روشن کن🤕برای خودت هم دارو میده متخصص اطفال یا پزشک زنان برو

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

دختر من الان 9 ماهشه، هم کولیک داشت هم ریفلاکس، برا کولیک بهش کولیکیز میدادم ولی زیاد تاثیر نداشت هم متخصص و هم فوق تخصص بهم میگفتن برا رفع کولیک باید صبور باشین، با ماشین برین دور بزنین یا بچه رو طوری رو دستتون بگیرین که سینش رو کف دست باشه و پاهاش، هرکدوم یک سمت ارنج دست

برا ریفلاکس بهم مثل شما رژیم دادن و شیرخشک ببلاک ای آر، که برا بچه من خیلی خوب بود

صدای جارو برقی و یا سشوار هم تو‌گوشیت دانلود کنی خیلی کمک کنندست

باشیشهشیر بیبی لند که نی داره داخلش بدهبرا کولیکش ما میرفتیم دور میزدیم با ماشین اروم میشد چند روزشه ...

شیشه شیر دکتر براونز براش گرفتم اونا هم داخلشون نی هست آره ماهم میریم با ماشین دور می‌زنیم آروم میشه دو هفته بعد از به دنیا اومدنش تا الان که دوماه و ۴ روزشه دارم بهش دارو میدم ولی هیچی که هیچی 

دختر من الان 9 ماهشه، هم کولیک داشت هم ریفلاکس، برا کولیک بهش کولیکیز میدادم ولی زیاد تاثیر نداشت هم ...

منم بهش داروی کولیکیز و اینفاکول و پروکید پویا و گریمیچر میدم ولی هییییچی بی فایدس

اطفال فقط ی دارو داده که برا شیرمه زیاد بشه وگرنه چیزی ندادن

شاید نگفتی دارو به بچه ات چی میدی گرایپ میکسچر و اهورا نی نی خیلی خوبه

اینفاکول و کولیکیز و گرایپ میکسچر و پروکید پویا برا کولیکش میدم امپرازولم برا رفلاکسش

چقدر دارو میدی بهش ببرش یه متخصص دیگه داروش رو عوض کنه من به پسرم کلا دو تا قطره میدادم

دکترش گفت نان اچ آ کل تهران و گشتم نبود اپتامیل اچ آ هم نیست ی سایتی قیمت کردم زده بود یک میلیون و پ ...

نه اون خارجیه یه میلیونو خرده ای 

از داروخونه ای بخری ارزونه عزیزم تو برنامه تی تک سرچ کنید برید بخش کمبود شیر خشک سرچ کنید آپتامیل اچ آ نشون میده چ داروخونه هایی داره  

2810