2777
2789

۵ روزه پسر قشنگم تو شکمم مرده بود و سقطش کردم،

تا قبل از این اصلا جنسیت برام مهم نبود ولی الان تا دوباره پسردار نشم دلم آروم نمیگیره😭😭😭

میخوام زود بعد از دوران نقاهت سقط اقدام کنم، به نظرتون الان چیا بخورم بچم پسر بشه؟

چرا باید سرزنش کنیم 

انشاءالله هرچی خیره رقم میخوره عزیزم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تحت تاثیر احساسات هستی فقط به سلامتش فکر کن و از خدا بخواه یه بچه سالم داشته باشی فکر جنسیت نباش من پسرم دنیا اومد و فوت کرد و بچه بعدیم دختر شد نه اسمون به زمین اومد نه خودم برام فرقی میکرد فقط میخواستم بچم برام بمونه همین 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ممنون عزیزم،چندروز پیش اینجا یکی بهم گفت چون برا پسرت ذوق کردی خدا ازت گرفتش😭😭😭😭😭

این چیه حرفیه 

خدا نشسته ببینه کی ذوق میکنه ازش بگیره 

خدا رو اینجوری شناختی؟

پیج آشپزی من 
دختر پسر نداره عزیزم خوبش خوبه انشالله سالم باشه همین

یه دختر دارم که تمام دنیامه، بخاطر اون الان زندم،

اینم چون خداخواسته شده بود، پسرهم بود فقط دلم میخواد دوباره برگرده تو دلم😭😭😭😭

باید رژیم پسر زایی بگیری ک‌اونم‌زیاد قابل اعتماد نیست دختر شد دیگ.ناراحت نشی اگ‌روش صد درصدی میخوای هزینه کن‌آی وی اف آیو آی هم هشتاد درصد درست میشه البته من‌درکت میکنم ک الان پسر بخوای ولی کاش میزاشتی هرکدوم به صلاحت هست خدا بده شاید به صلاح نبود اون بچه دنیا میومد صد بار آرزو میکردی کاش سقط میشد هیچوقت حکمت خدارو ندید نگیر

ممنون عزیزم،چندروز پیش اینجا یکی بهم گفت چون برا پسرت ذوق کردی خدا ازت گرفتش😭😭😭😭😭

عزیزم😓

به دل نگیر

هرکسی برای بچه‌ش ذوق داره

یه چیزی گفته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2810