2777
2789
استرس زیاد دارم ب حدی گاهی لرز میکنم گاهی دست چپم درد میگیره میشه از استرس باشه ؟

وای خودتو داغون میکنی اینجوری که اره ممکنه بدنا فرق میکنه من خودم با استرس زیاد سریع پری میشم شاید کیست داری شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خودتو داغون میکنی اینجوری که اره ممکنه بدنا فرق میکنه من خودم با استرس زیاد سریع پری میشم شاید ک ...

کاش فقط پریود بشم دارم  میترکم  ب نامزدم میگم میگه  حالا طورین نشده  ریلکس بودن زیادیش دلم خون میکنه

کاش فقط پریود بشم دارم میترکم ب نامزدم میگم میگه حالا طورین نشده ریلکس بودن زیادیش دلم خون میکنه

مردا همینجوریم شوهر من میگه وقتی اقدام میکنیم اصلا نه تست بزن نه بهش فک کن هر وقت شکمت اومد جلو میفهمیم😂

مردا همینجوریم شوهر من میگه وقتی اقدام میکنیم اصلا نه تست بزن نه بهش فک کن هر وقت شکمت اومد جلو میفه ...

بخدا عصبی میشم  اینطور رفتارا ب خودم فشار میارم یا قلبم درد میگیره و دستم یا  میلرزم

فرقی ندارهمن با آب معمولی خوردمولی میگم در حد تهوع آورهمن دوتا ق بزرگ ریختمبه زور خوردمش😣

چشم میخورم یچی بگم نمیخندی توهم بارداری خارج رحمی زدم ایق میترسم که  حد نداره

چشم میخورم یچی بگم نمیخندی توهم بارداری خارج رحمی زدم ایق میترسم که حد نداره

مث من ، نه نترس😅

اگه دخول نداشته باشی نمیشه که

مایع هم اگر بریزه روی واژنت خیلی امکان کمی داره بارداری 

حالا اینو بخور انشاءالله که پری میشی

مث من ، نه نترس😅اگه دخول نداشته باشی نمیشه کهمایع هم اگر بریزه روی واژنت خیلی امکان کمی داره باردار ...

خدا از دهنت بشنوه دارم از استرس میمیرم  

دیگه خسته شدم از کلافگی استرس

نداریم زعفرون چیزی دیگه ب غیر رازیانه و پونه کوهی جای کوهی باشه

دارچین خیلی بریز تو چایی مثلا نصف قاشق چند بار تو روز این کار رو بکن 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید