2777
2789
عنوان

هشت ماهه باردارم همسرم میگه برو

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 25 پست
عزیزم 😢😢😢حالا اعصاب خودتو خورد نکن هم برا خودت هم بچه ت خوب نیست خدایی نکرده ممکنه کیسه ابت پاره ...

میخوام برم دیگه نمیتونم بمونم .. دلم بدجور شکست ازش ، انتظار داشتم بیاد از دلم دربیاره ولی ککشم نگزید 

میگه استراحت میکنی بین راه و فلان .. اروم میریمو از این حرفا

اخه زن پابه ماه میره سفر

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برات 💔میفهمم چی میگی منم دوران بارداری بدی داشتم وقدر گریه کردم ولی تهش چیشد یه بچه عصبی ...

خدانکنه 

ادم دست خودش نیست این دوران حساسترم میشه غصه این بچه رو میخورم اون چه گناهی کرده کاش میمردم ولی بچه نمیاوردم که اذیت بشه

بگو این دوستا فردا عنم کف دستت نمیذارنتنها کسی که برات می مونه خانوادتهشوهر منم اوایل خیلی دوست داشت ...

من همیشه باهاش راه اومدم از ترس اینکه ناراحتو عصبانی نشه ولی این سری واقعا نمیشد اینم اینجوری تلافی کرد .. اگه مشکلی نداشتم این بارم باج میدادم که اخلاقش خوب باشه حداقل تو این شرایطی که دارم

حالا من دقیقشو نمیدونستم مهربونتر بگو عزیزم

آخه مادرایی که روی بچشون لیبل میزارن عصبانیم میکنن وگرنه همه میدونن چقدر آرومم مامانمم به همه میگفت من عصبیم در صورتیکه بابام و دوستام کسایی که منو میشناختن میدونستن چقدر صبورم و آروم ولی مامانم به هممون لیبل میچسبوند 

خدانکنه ادم دست خودش نیست این دوران حساسترم میشه غصه این بچه رو میخورم اون چه گناهی کرده کاش میمردم ...

خدانکنه این چ حرفیه نگو اینجوری 💔

مردا درکی از بارداری ندارن بهاطر این نمیفهمن خیلی چیزا رو وگرنه ابنقدر بد رفتار نمیکردن با زن باردارشون 

سعی کن سرتو با یه چیزی فیلمی طنزی چیزی گرم کنی تا غصه نخوری گریه نکنی 

آخه مادرایی که روی بچشون لیبل میزارن عصبانیم میکنن وگرنه همه میدونن چقدر آرومم مامانمم به همه میگفت ...

اخه بچه ای ک دائم گریه میکنه و اروم نمیگیره با وجود داروهای کولیکو فلان یعنی عصبیه دیگ یعنی من اینطور فکر میکنم الانم ک پسرم بزرگ شده استرسی هست و دائم ناخوناشو میخوره درصورتیک ما از وقتی پسرم میفهمه خیلی کم پیش میاد بحث کنیم خیلی کم شاید سالی یه بار 

من همیشه باهاش راه اومدم از ترس اینکه ناراحتو عصبانی نشه ولی این سری واقعا نمیشد اینم اینجوری تلافی ...

اونا درکی از حاملگی و بارداری ندارن واقعا

شوهر منم با این که مرد خوبیه ولی یه بار که سقط کردم صب منو برد بیمارستان بعد که ترخیص شدم شب برا خودش رفت سر کار شیفت بود

الانم دوماهه زایمان کردم بچم بیست روزه بود یکی از داماداشون فوت کرده بود مادرش گفت فعلا به خاطر بچه نیا اونجا

بعد خواهراش حرف در آورده بودن

با عصبانیت اومد من رو برد خونه مامانش بعدم سر کوچه به خواهرش گفت بیا سر کوچه خانومم اومده تسلیت بگه

من تا چند روز حالم بد بود همش اشک می ریختم

اخه بچه ای ک دائم گریه میکنه و اروم نمیگیره با وجود داروهای کولیکو فلان یعنی عصبیه دیگ یعنی من اینطو ...

بچه که الکی ناخن نمیجوئه! از استرس و ترس اینکارو میکنه باید ریشه یابی شه شماهم داری لیبل میچسبونی به بچت این ظلمه گناهه به خدا. برید مشاور تو روخدااااا