2777
2789
عنوان

غذای کمکی هفت ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 30 پست
الان زمان مناسبیه تخم مرغ بهش معرفی کنی اول زرده بعد سفیده سوپ نده خب دوست نداره انواع پلو بزار کته ...

فکر میکنم ماشالله با تجربه هستید میشه بهم بگید مثلا یه روز ناهار و شام رو یه غذا بهش بدم یا روزی ۲بار غذای متنوع درست کنم 

ببخشید مثلا جو پرک تو کدوم غذاش بریزم 

ماکارونی تو میزارید مثل کته بشه؟

اینقدر ناراحتم که نمیدونم چه غذاهایی درست کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر میکنم ماشالله با تجربه هستید میشه بهم بگید مثلا یه روز ناهار و شام رو یه غذا بهش بدم یا روزی ۲با ...

بچه اولته حتمن طبیعیه دیگ من دوتا بچه دارم دومی ۱۶ماهش اولا و زیر یه سال اولویت با شیر بچه با شیر سیر میشه تو هدفت از غذا دادن این باشع ک ماده های غذایی مختلف بهش معرفی کنی برا ساخت ذائقه مثلن بچه بعد یه سال بادمجون دید نگ واییی این چیه دیگ‌اهه اگ قبل یه سال خورده باشه میدونه بادمجونه خوشمزس پس میخوره برا همین شما هم هر ۳روز یه ماده غذایی جدید بهش معرفی کن همرو هم یادداشت کن ک یادت نره این سن همون دو وعده کافیه یخ وعده مث صبحونش مثلن انواع تخم مرغ یاانواع فرنی یا اوتمیل جودوسرپرک با خرما و موز بعد از ظهر هم ناهارش بده ناهار یه غذای چرب چیلی تر همینایی بالا گفتم یا گندم تست کردی حلیم درست کن براش حلیم خیلی مقویه بچه ها هم دوست دارن

اول اینکه باید همه چی برا بچه تست کرد ک حساسیت نداشته باشه بعد حبوبات از جمله ماش باید بزاری خیس حدا ...

شنییدن میگن اینقدر حرص نخور شیرت خشک میشه؟واقع راسته سر خود منم اومده 

دست پسرم تو زایمان شکست از بس گریه کردم و غصه خوردم سر ۳ماه شیرم خشک شد اینقدر ناراحتم که نتونستم به بچم شیر بدم وقتی نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم .بخاطر این شیر خشکای آشغال بدجوری معده پسرم حراب شده رفلاکسی داره که دورازجون میخواد خفه بشه

دختر من تازه رفته تو ۸ماه نزدیک ۷ کیلوعه دختر منم شیر خشک کمکی میخوره

پسرا وزنشون بیشتر از دختراس

حتما دخترتون تحرک‌هم داره من پسرم اصلا رو زمین نمیشه گذاشتش تا غلت بزنه بخاطر رفلاکس حالش بد میشه

بچه اولته حتمن طبیعیه دیگ من دوتا بچه دارم دومی ۱۶ماهش اولا و زیر یه سال اولویت با شیر بچه با شیر سی ...

افرین منم از همین میترسم چون بجز سیب زمینی و هویج و گوشت چیز دیگه ای بهش ندادم میترسم غذاخور که شد دیگه بدغذا بشه 

بی زحمت طرز تهیه حلیم و اوتمیل  هم بهم میگی اخه تو دستور تو اینترنت با عملی درست کردنش خیلی تفاوت داره.هرچیزی تو اینترنت خوندم درست میکنم خوب نمیشه  

خدا بچه هاتو حفظ کنی انشالله

آخه عزیزم آخه دخترم من مریض شد بیمارستان بستری شد

خدا بد نده انشاالله همیشه سالم و سلامت باشه

ماها حساسیم بعضیا خیلی خونسردن اصلا واسه هیچی حرص و جوش نمیخورن .بعضیا دیدم بچشون مشکل داشته اما خیلی ریلکس رفتار میکردن 

افرین منم از همین میترسم چون بجز سیب زمینی و هویج و گوشت چیز دیگه ای بهش ندادم میترسم غذاخور که شد د ...

برا حلیم گندم بدون پوست و با گوشت گوسفند بزار تو  زودپز همین بعد ۳ساعت در بیار گوشت کوب برقی قشنگ گندم‌و گوشت بزن له و کش دار بشه فقط گندم چون ته نشین میشه آب زیاد بریز از اونور دیگ در زودپز باز کردی بزار خشک بشه آبش اوتمیل هم ک یه غذای راحت حاضریه یه قاشق جودوسر پرک با آب حالا بعدنا ک شیر تست کردی با شیر هم میشع میزاری رو گاز حدود ده دقیقه بپزه جودوسر پرگ برخلاف جوپرک زود میپزه اصلن برل خودمون نیاز به پخت نداره برا بچه باید له باشه میگم بپز دوتا خرما پوستش بگیر با چنگال له کن بزن نصف موز هم با چنگال له کن بزن اوتمیل آمادس

2810