همیشه فکر میکردم چرا بعضی آدما غصه میخورن لب به غذا نمیزنن و خودشونو تو اتاق حبس میکنن.چرا شب که میخوان بخوابن سر میذارن رو بالش از فکر و خیال تا نصفه شب زیر پتو غلت میزنن؟؟؟؟؟
وای نه عزیزم برای شماها ازدواج مهم نیست ولی واقعیت دخترای محیط کوچیک همینه خودمم محیط کوچک بودم ۲۴از ...
برای منم مهمه والا اما دیگه ادم فکر کنه اگه ازدواج نکرد باید رو به قبله بیفته درست نیست. منم خیلی حس تنهایی و غم کشیدم اما ترجیح دادم همین جور باشم تا ازدواج بدی کنم. شما سنت مناسب بوده ایشالا که سفید بخت باشی
امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اگر ندیدی حتی ارزو هم نداری باشوهرت و دوستای مشترکتون برید رستوران وگردش
اگر واقعی بود خیلی عجیب بود!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه عزیزم چندسال پیش بود عکس گذاشتی گیر دادم عکس خودت نیست اینستا دادی همو فالو کردیم بعد من اینستامو پاک کردم یادمه یه عکست ژست خوشگل داشتی لباست زرد بود 😊 خودتم سبزه روشن با چشای درشت و لبهای قلوه ای به قول خودت لب شتری هستی