2777
2789
عنوان

درد و دلهای دختر نزدیک به چهل 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 10409 بازدید | 176 پست
وای نه عزیزم برای شماها ازدواج مهم نیست ولی واقعیت دخترای محیط کوچیک همینه خودمم محیط کوچک بودم ۲۴از ...

برای منم مهمه والا اما دیگه ادم فکر کنه اگه ازدواج نکرد باید رو به قبله بیفته درست نیست. منم خیلی حس تنهایی و غم کشیدم اما ترجیح دادم همین جور باشم تا ازدواج بدی کنم. شما سنت مناسب بوده ایشالا که سفید بخت باشی

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شما خودت از اون دسته ای یا نه ولی دقیقا حرف اصلی رو گفتی. من یکی از اون دخترهام متاسفانه. شب ...

دربیشعوریه اون آقاشکی نیست سعی کن نقطه ضعف ازدیگران پیداکنی هروقت کسی کلفت حرف زنی کردو روح وروانتوبهم ریخت نقطه ضعفشو بکوب توسرش دیگه دهنشوببنده

مرسی عزیزم ♥️ دیگه باید برای پسرم زن بگیرم 🌹

آخی😊😊 خدا نگهشون داره براتون عزیزم

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

شما عکسات دیدم یادمه تو اینستا هم فالو ذاشتمتون همش میگفتم خدا هرچی خوشگلی و مهربونی داده این دختز

اینستا منو فالو داشتید؟ چطور نکنه فامیل هستید؟؟😂

اینارو جدی گفتی؟!

کجایی که انقدرر پرتی؟ 

یعنی اینستا نداری ببینی یاد بگیری حداقل 

یعنی اگر ندیدی حتی ارزو هم نداری باشوهرت و دوستای مشترکتون برید رستوران وگردش

اگر واقعی بود خیلی عجیب بود!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به اینکه باید چنگالو چجوری دستم بگیرم اگه رفتیم با همکاراش یه شب بیرون چیکار کنم .می‌گفت اونا خانماش ...

خیلی خودتو دست کم گرفتی آخه مگه مردا چه گوهین

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اینستا منو فالو داشتید؟ چطور نکنه فامیل هستید؟؟😂

نه عزیزم چندسال پیش بود عکس گذاشتی گیر دادم عکس خودت نیست اینستا دادی همو فالو کردیم بعد من اینستامو پاک کردم یادمه یه عکست ژست خوشگل داشتی لباست زرد بود 😊 خودتم سبزه روشن با چشای درشت و لبهای قلوه ای به قول خودت لب شتری هستی 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
نه عزیزم چندسال پیش بود عکس گذاشتی گیر دادم عکس خودت نیست اینستا دادی همو فالو کردیم بعد من اینستامو ...

واقعا منو ببخشید اما یادم نمیاد شاید اشتباه گرفتید. قبلا عکس گذاشتم اما اینی که شما گفتید نیستم😁🥰

با همکاراش و دوستاش که بینشون مجرد و عذبم پیدا میشد باهم بریم آخر هفته کوه .همه اینا رو خود خیرندیده ...

وااااااااااااااا چی میگی عزیزم چه طرز فکر بسته ای داری

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰