2777
2789
عنوان

یبوست شدید دختر دت سالم تمام دیشب گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
منم پسرم خیلی مشکل یبوست داشت کودکیمیوه های الو وزردالو هلو و گلابی خیلی خدبه.تو سبزیجلت کاهو .ی روش ...

نبات خودش  یبوست میاره بد نیست 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
نبات خودش یبوست میاره بد نیست

نه یکم نبات مشکلی نداره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع کن دیگه بهش نده بشه شیر پاستوریز بده . اب انجیرم حتمآ هرروز بهش بده عالی من پسرم بعضی وقتااینجو ...

شیر پاستوریزه نمی تونه  بخوره آلرژی شدید داره به پروتیین گاوی ... شربت  انجیرم دادم تاثیر نداره

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

آدرس و شماره تلفنش رو از دوستم گرفتم.

آدرس:شهرری،خیابان‌۲۴‌متری،روبروی‌سازمان‌آب،کوچه‌حافظ ،پلاک‌۵

شماره تلفن مطب:۰۲۱۵۵۹۱۵۱۴۴

دکتر سوسن معرفتی متخصص اطفال. 

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

آدرس و شماره تلفنش رو از دوستم گرفتم.آدرس:شهرری،خیابان‌۲۴‌متری،روبروی‌سازمان‌آب،کوچه‌حافظ ،پلاک‌۵شما ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده ...حتما میبرم 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
شیر پاستوریزه نمی تونه بخوره آلرژی شدید داره به پروتیین گاوی ... شربت انجیرم دادم تاثیر نداره

خوب یا تغییر بده شیرخشکو یا کلآ نده بهش ببین خوب میشه . انجیر خودت اب میکنی اگه خودت اب کنی خیلی خوبه 

دمنوش گل محمدی هم خوبه.

مشکلی هم نداره.

درکت میکنم ...پسرم هشت ساله شده.

امسال  تازه از گرفتاری یبوستش راحت شدم.

فقط اب زیاد بهش بده.

تو غذاش روغن زیتون بیشتر بریز

دور نافشم با روغن زیتون ضمادی جهت عقربه ساعت ماساژ بده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوب یا تغییر بده شیرخشکو یا کلآ نده بهش ببین خوب میشه . انجیر خودت اب میکنی اگه خودت اب کنی خیلی خوب ...

آره شیر خشک و باید بگیرم شاید خوب بشه ...آب انجیرم میدم ببینم ‌ بهتر میشه  یا نه ...ممنون  عزیزم

دمنوش گل محمدی هم خوبه.مشکلی هم نداره.درکت میکنم ...پسرم هشت ساله شده.امسال تازه از گرفتاری یبوستش ...

واقعا  کلافم کرده ... شما آزمایش های روده رو انجام دادید ؟ میگم  شاید مشکلی تو روده داره دکترا نمی فهمن ...آخه کولونوسکوپی نکردن .... 

خواهش میکنم ولی قبلش وقت بگیر.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

آره شیر خشک و باید بگیرم شاید خوب بشه ...آب انجیرم میدم ببینم ‌ بهتر میشه یا نه ...ممنون عزیزم

ایشالله خوب میشه نگران نباش 

سلام  

رفتید پیشِ دکتره؟

دخترِگُلت خوب شد؟