2777
2789

واقعا کلافم کرده ...هر چی متخصص گوارش بردم هیچ فرقی نکرده...یبار گفتن بخاطر  داروهای قوی که برای کرونا گوارشی که گرفته بود خورده تنبلی روده خفیف گرفته...پیش  مقدادی هم بردم و سونو کرد گفت شقاق داره که شیاف و پیدرولاکس داد و  یکماه خوب بود و بازم شروع شده ...

الان با اونکه هر روز پیدرولاکس میدم شکمش درست کار نمی کنه ... شاید روزی چهار پنج بار خیلی کم فقط پوشک کثیف کنه و اصلا کامل  رودش تخلیه نمیشه ..تمام دیشب گریه کرد و جیغ زد و آخرم بل شیاف گلیسیرین بسختی کار کرد و بچه تازه پنج صبح آروم گرفت ..شبا همش نالع میکنه انگار دلش درد میکنه چون روده هاش کامل تخلیه نمیشه...آلرژی به پروتیین گاوی شدید   هم هست ...نمی دونم دیگه چیکار کنم ؟ خواخش مس کنم  اگه دکتر خوب تو تهران میشناسید معرفی کنید...واقعا نمیدومم باید چیکار کنم 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

از شیرش هس . 

شیری که بهش میدی  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شیرش هس . شیری که بهش میدی

شیر گاو که نمیخوره ...فقط شیز خشک روزی دو وعده میهوره بیومیل سوی  ینی قطع کنم شیرش و ؟

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
ده ساله یا ماهه؟

دو ساله 

شیر خشک اگه میخوره عوض کن خواهر زاده منم اینجوری بود پنج روز پنج روز دشویی نداشت انقدر اذیت میشد طفلک شیرخوشکشو عوض کردن خوب شد . چند وقتشه اگه یه سالشه یه زره اب انجیر بهش بده

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
شیر گاو که نمیخوره ...فقط شیز خشک روزی دو وعده میهوره بیومیل سوی ینی قطع کنم شیرش و ؟

عوضش کن . بچه من یه چند ماه اپتامیل خورد خوب بود. بهد یه دفعه بهش نساخت .  امکانش هس از شیرش باشه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
شیر خشک اگه میخوره عوض کن خواهر زاده منم اینجوری بود پنج روز پنج روز دشویی نداشت انقدر اذیت میشد طفل ...

الان دو سال و یک ماهشه...ولی شیر خشک و هنوز قطع نکردم ...

دکتر کودک خوب تو تهران می‌شناسم دوستم دخترشو از نوزادی تا الآن که سه سالشه میبره پیش اون اسمش خانم دکتر سوسن معرفتی هست ولی شماره تلفن و آدرس مطبشو نمیدونم.

میخوای سرچ کن سوسن معرفتی دکتر کودک تهران ببین میاد.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

عزیزم گفتی چند سالشه؟

دو سال و یک ماه 

منم پسرم خیلی مشکل یبوست داشت کودکی

میوه های الو وزردالو هلو و گلابی خیلی خدبه.

تو سبزیجلت کاهو .

ی روش دیگه اینکه

خاکشیر رو بجوشون با نبات بعد ک ولرم شد از صافی رد کن یکم داخلش ترنجبین بریز هر روز صبح ناشتا بده بخوره

من ب زور میدادم خیلی جوابگو بود.

اب فراوون بده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان دو سال و یک ماهشه...ولی شیر خشک و هنوز قطع نکردم ...

قطع کن دیگه بهش نده بشه شیر پاستوریز بده . اب انجیرم حتمآ هرروز بهش بده عالی من  پسرم بعضی وقتااینجوری میشه بهش میدم زودی دفع میکنی تازه من ۱۴ ماهشه

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤