2777
2789
واقعا به چشمم دیدم. واقعا نفس های آخرش رو. سردخونه... بعد که شستن و کفن کردن. خودم گذاشتمش تو خاک. م ...

خيليييي خيلييي دلم گرفت از حرفهاتون واقعا از ته دل گريه كردم خدا به دلتون ارامش بده كه حرفهاتون حرفهاي يه مادره جيگر ادمو تا ته ميسوزونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يك هفته س....با هيچ كس نميتونم حرف بزنم دارم دق ميكنم....

الهی قربون دل شکستت بشم خیلی سخته میدونم درکت میکنم هنوز اول راهی.....چرا از دستش دادی؟

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
الهی قربون دل شکستت بشم خیلی سخته میدونم درکت میکنم هنوز اول راهی.....چرا از دستش دادی؟

همه چي خوب بود ...اصرار كردم ٣٤هفتگي به دكترم برم سونو دختومو ببينم گفت زوده گفتم نه ميخوام ببينمش سونو داد مركز سونوگرافيمو عوض كردم يه جاي خوب يكي معرفي كرد رفتم....اونجا گفتم مشكل مادرزادي قلب داره ...نارسايي شديد دريچه تريكوسپيد و بزرگي قلب....باورم نميشد اخه تا اون موقع همه سونوهام خوب بود مشكلي نداشت قرار بود دو هفته ديگه زايمان كنم....بعد از اون اكو متخصص قلب جنين و پريانتولوژيست و جنين شناس....ختم بارداري...سزارين شدم بچم به دنيا اومد با حتي نديدمش سريع تو دستگاه گذاشتنش كلي لوله دهنش ....بعدش منتقلش كردن با امبولانس بيمارستان ديگه....من بيتري بودم خالمم هيلي بد بود خونريزي كردم زخمم بد بود وايتم رفت بالا پايين نميومد....درد شديد....بچمم اون ور اونجوري...خانوادم راستشو نميگفتن بهم هر لحظه يه چيز ميگفتن اورنم خونه بچمم زير دستگاه تو nicuنذاشتن ببينمش تا مامانم پنج روز بد تموم كرد...هر لحظه داره تكرار ميشه اون كه مامانم گفت تموم كرد.....مثل برزخ تكرار ميشه تموم نميشه اون لحظه لعنتي....بعدش گفتن خدا رو شكر كم دكترا گفتن حتي الان عمش ميكرديم و خوب ميشد ٣-٥يال عمر ميكرد.....شوهرم ميگه تحويل ندادن....نميدونم راست ميگه يا نه...خيلي التماس كردم ميگه تحويل ندادن.....من حتي خيرت يه بار ديدن و بو مردنش تو دلم موند....من حتي يه بار بغلش نكردم....

همه چي خوب بود ...اصرار كردم ٣٤هفتگي به دكترم برم سونو دختومو ببينم گفت زوده گفتم نه ميخوام ببينمش س ...

بمیرم برا دلت خیلی سخته میدونم درکت میکنم لحظه ی مرگ بچه خیلی عذاب اوره و این لحظه همیشه هر لحظه تو خاطر آدم تکرار میشه و ادمو هزار بار میکوبه،ولی برات خوشحالم و خداروشکر میکنم که ندیدیش بغلش نکردی بوش نکردی چون در غیر این صورت دل کندن ازش برات خیلیییی خیلیی سخت تر میشد...من بغلش کردم هزار بار بوش کردم بوسیدمش مهرشو تو دلم جا کردم از شیره ی وجودم بهش دادم باهاش حرف زدم صداش هنوز تو گوشمه،نمیتونم نمیتونم از اینا دل بکنم،سوتین های شیر دهیمو نگه داشتم میرم سراغ اونا بوش میکنم بوی دخترمو ازاونا میگیرم داغون میشم،هرجارو نگاه میکنم جای خالیشو میبینم به هرچیزی که نگاه میکنم رد دستاشو میبینم هزااااااار بار هزاراااان بار تو خودم میشکنم،به سینه هام نمیتونم نگاه کنم نمیتونم دست بزنم .....کاش منم مثل تو نمیدیدمش کاش مثل تو لمسش نمیکردم بوش نمیکردم،تو اگه فقط دل کندن از بچت برات سخته واسه من بجز بچم دل کندن از همه ی خاطره هاش سخته...

میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون بجا میمونه

خاطره هاشونه که دلو میسوزونه

همه چي خوب بود ...اصرار كردم ٣٤هفتگي به دكترم برم سونو دختومو ببينم گفت زوده گفتم نه ميخوام ببينمش س ...

فکرشو بکن با دستای خودم رفتم تمام لباساشو وسایلاشو جم کردم از همشوووون از دم استفاده کرده بود همشون بوی دخترمو میدادن،نمیدونی موقع خارج کردن وسایلاش از خونه چه حالی داشتم خیلی سخت بود خیلی،ولی خودم اصرار کردم که موقع جمع کردن وسایلاش و تحویل دادنش خودم حتما حضور داشته باشم....اخرین بار لباساشو به سینه هام میمالیدم،الان از دخترم فقط برام چن تا وسیله ی کوچیک مونده که پنهونی نگهشون داشتم تا بعضی وقتا بمالم به سینه هام....برو خداروشکر کن که مثل من نشدی 

فکرشو بکن با دستای خودم رفتم تمام لباساشو وسایلاشو جم کردم از همشوووون از دم استفاده کرده بود همشون ...

چرا بايد اينجوري ميشد چرا بايد برا يه مادر همچين اتفاقي بيافته....نميشد دخترامون زنده ميموندن؟...تو دو هفته زندگيم زير و رو شد...

فکرشو بکن با دستای خودم رفتم تمام لباساشو وسایلاشو جم کردم از همشوووون از دم استفاده کرده بود همشون ...

نميدونم چطور بگم....هنوز باورم نميشه....بهم گفتن بچم زندس...طولانيه خواستي بگو برات تعريف كنم ولي....امروز بهم گفتن بچم زندس....ميشه براش دعا كنيد؟خدا يه بار ازم گرفت بعد يه هفته كه كر ميكردم ديگه ندارمش بهم برگردوند....ميشه دعا كنيد ديگه تا من زنده ام نگيره ازم؟......🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نميدونم چطور بگم....هنوز باورم نميشه....بهم گفتن بچم زندس...طولانيه خواستي بگو برات تعريف كنم ولي... ...

انشالله که هیچوقت داغشو نمیبینی ولی چی شده من متوجه نمیشم

منم ٢٤ اسفند درست روز سالگرد ازدواجم فرشتم پسرم محمدرضام رفت آسمون

خيلي ناز بود

٣ ماه و ٥ روزش بود

واكسن دوماهگيشو زديم حساسيت داد ريه هاش عفونت كرد داخل خونش شد و تو بيمارستان علي اصغر رفت

خيلي سخته هموز خونه خودم نزفتم خونه مامانمم

فاالله خير الحافظا🙏 و هو الرحم الرحمين 🙏
بمیرم برا دلت خیلی سخته میدونم درکت میکنم لحظه ی مرگ بچه خیلی عذاب اوره و این لحظه همیشه هر لحظه تو ...

دقيقا حالتو ميدونم

بالا نوشتم

همه خاطره ها و خنده ها و شيرين كاريها و گريه هاش يادم مياد ديوونه ميشم

سينه عام از شير داره ميتركه و درد داره 

😭😭😭😭😭😭😭

فاالله خير الحافظا🙏 و هو الرحم الرحمين 🙏
دقيقا حالتو ميدونم بالا نوشتم همه خاطره ها و خنده ها و شيرين كاريها و گريه هاش يادم مياد ديوونه مي ...

مگه بچتو از دست دادی؟

نوزاد ۳ روزم امروز شیرخورد، پی پی کرد ، تمیزش کردم که ببرم دکتر چکاپ سه روزش کنه یهو مرد ، تموم سونوها و همه چیزشم خوب بود، برا دلم دعا کنید

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...