2777
2789
آره عزیزم اینجوری خیلی بهتره ولی همسرم اصلا اجازه نمیده

میدونم سختته ولی به خودت برس مرتب برو آرایشگاه باشگاه برو نزار تو این حال بد بمونی اینجوری حامله ام بشی افسرده میشی

حق داری حق داری هزار بار حق داری من یه بچه خواهر دارم خیلی شبیه پسر دومیمه خدا شاهده که تا تقریبا هر ...

کاش خدا دوباره دخترمو بهم برگردونه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم سختته ولی به خودت برس مرتب برو آرایشگاه باشگاه برو نزار تو این حال بد بمونی اینجوری حامله ام ...

الان حدود ۴ ماهه که دخترم رفته من یه بار بعد از چهلمش رفتم ارایشگاه اونم به زور همسرم

بعد از مرگ بچم حتی نتونستم لباسایی که داشتمو تنم کنم چون همشونو داده بودم یجوری بدوزن که راحت بتونم ...

میدونم عزیزم من حتی بعد هر بار رابطه با شوهرم گریه میکردم متنفر بودم از خودم از اینکه نفس میکشم از اینکه چرا منم نمردم

بله دلت میشکنه اصلا دل مادر بچه از دست داده که دیگه دل نیست ولی خدا دل تورو اینجوری میخواد

اره به خدا نه دلم دله،نه خودم دیگه ادمم

الان حدود ۴ ماهه که دخترم رفته من یه بار بعد از چهلمش رفتم ارایشگاه اونم به زور همسرم

نزار غمت سنگین بشه برو آرایشگاه بی عذاب وجدان به خودت برس تو از الان به فکر بچه بعدی باید باشی حق بچه بعدی یه مادر افسرده نیست

میدونم عزیزم من حتی بعد هر بار رابطه با شوهرم گریه میکردم متنفر بودم از خودم از اینکه نفس میکشم از ا ...

منم موقع رابطه واسه اقدام به بارداری گریم میگیره،موقع رفتن به دکتر موقع خوردن و استفاده کردن آمپولا از دخترم خجالت میکشم

نزار غمت سنگین بشه برو آرایشگاه بی عذاب وجدان به خودت برس تو از الان به فکر بچه بعدی باید باشی حق بچ ...

نمیدونم آیا اصلا من میتونم به بچه ی دومم احساسی داشته باشم

وای عزیزم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
منم موقع رابطه واسه اقدام به بارداری گریم میگیره،موقع رفتن به دکتر موقع خوردن و استفاده کردن آمپولا ...

این احساسا همش طبیعیه ولی خودتو کنترل کن تا بتونی باردار شی با این احساسا باردار نمیشی والبته تا اینجوری هستی بهترم هست که اصلا نشی چون مادر خوبی نمیشی و به بچه تو شکمت ظلم میشه اگه تو بخوای مدام گریه کنی و غصه بخوری

این احساسا همش طبیعیه ولی خودتو کنترل کن تا بتونی باردار شی با این احساسا باردار نمیشی والبته تا این ...

لااقل اگه حامله بشم شاید بهتر بتونم با خودم کنار بیام

نمیدونم آیا اصلا من میتونم به بچه ی دومم احساسی داشته باشم

بله میتونی بچه دومم هزار بار عزیزتر از اولی میشه چون اندازه دوتا بچه برات عزیزه هم خاطره اولیه هم بچه ایه که تو رو نجات میده از غم من اگه دخترمو نداشتم نابود میشدم خدا خیلی بهم رحم کرده خیلی

لااقل اگه حامله بشم شاید بهتر بتونم با خودم کنار بیام

برو باشگاه برو ارایشگاه برو بازار لباس تازه بخر همه کارایی که عذاب وجدان نمیزاره بکنی انجام بده مطمئن باش انرژی مثبت بچه دومو میکشه سمتت نشون بده که واقعا میخوای بیاد بچه دوم