2777
2789
نه اصلاااا به این چیزا فکر نکن مطمین باش همون ماهی حامله میشی که اصلا به حاملگی فکر نکنی تا وقتی دوب ...

اره دقیقا همون حرفی رو زدین که خودمم همیشه بهش فکر میکنم که تا وقتی بچه ی دومم اندازه ی فاطمه کوچولوم نشه چجوری میخوام بهش دل ببندم....

خودم میدونم که هروقت به بارداری فک نکنم حامله میشم ولی بدبختیه من اینه که وقتی فکر بچمو ول میکنم فکرم کشیده میشه سمت بارداری،وقتی فکر بارداریو ول میکنم فکرم میره پیش بچم دیگه بعضی وقتاهم که دیگه فکر هردوش منو دیوونه میکنه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
واقعا ادم بعضی وقتا توکارای خدا میمونه....من خیلی دلم گرفته از صبح انقد گریه کردم که دیگه حتی نای گر ...

تو سایت میدیدمت و با غصه هات ناراحت میشدم ولی هیچ وقت پیش نیومده بود باهات حرف بزنم غصه نخور عزیزدلم تو تنها نیستی خیلی مادرهای داغدار مثل تو هستن همشون غم تو رو میفهمن میدونم الان دلت هزار پاره شده دلت کبابه ولی تحمل کن یه روزی میاد که میتونی دوباره بی غصه به زندگی برگردی نکه یادت بره ها ولی آروم میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه کن من تا سالگرد اول خیلی گریه میکردم خیللللی زیاد دست خودمم نبود به یه جایی که برسی کم کم دلت آ ...

بله عزیزم با گریه کردن کمی آروم میشم 

اره دقیقا همون حرفی رو زدین که خودمم همیشه بهش فکر میکنم که تا وقتی بچه ی دومم اندازه ی فاطمه کوچولو ...

غم از دست دادن بچه دوره داره باید تحمل کنی تا دوره اش بگذره تا برسی به یه حسی که فقط حسرته مثل روزای اول نمیسوزی ولی حسرتش به دلت هست میگی میخندی زندگی میکنی ولی همراه همه اینا تو دلت غمم هست ولی کنارش آرامشم داری قرار نیست همیشه مثل روز اول بسوزی تحمل کن دوره اش بگدره

تو سایت میدیدمت و با غصه هات ناراحت میشدم ولی هیچ وقت پیش نیومده بود باهات حرف بزنم غصه نخور عزیزدلم ...

چی بگم همش فکر میکنم یعنی میشه منم یه روزی به زندگی عادی برگردم منم مثل بقیه دغدغه ی لباس و خونه و عروسی و خوشی داشته باشم یا نه دیگه همه ی خوشی ها واسه من تموم شد احساس میخورم دیگه تا اخر عمرم نمیتونم به چیزای قشنگ فکر کنم یعنی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه همش تو خودم احساس یه خلاء میکنم 

هیییییی دلم خونه دیگه بدنم و روح و روانم تحمل یه غم دیگه رو نداره بیخیال یه بچه دیگه شدم ولی جای خال ...

منم مثل شما دوروبرم پراز بچه های هم سن دخترمه حتی نمیتونم با مادراشون روبرو بشم و حرف بزنم

چی بگم همش فکر میکنم یعنی میشه منم یه روزی به زندگی عادی برگردم منم مثل بقیه دغدغه ی لباس و خونه و ع ...

نه عزیزم اینجوری نیست تو هم دوباره به زندگی برمیگردی میدونم از فکر کردنش بهش عذاب وجدان میگیری که چطور بدون بچت شاد باشی ولی میشه دوباره روزای خوش میاد زمان همه چیزو حل میکنه

منم مثل شما دوروبرم پراز بچه های هم سن دخترمه حتی نمیتونم با مادراشون روبرو بشم و حرف بزنم

حق داری حق داری هزار بار حق داری من یه بچه خواهر دارم خیلی شبیه پسر دومیمه خدا شاهده که تا تقریبا هر بار میبینمش میگم یعنی اگه محمد حسین من بود الان اینقدری بود این شکلی بود دلم کباب میشه ولی چاره ای نیست دل به دلم نمیدم چون باید زندگی کنم خدا اینجوری خواسته

سر خاک دخترت زیاد برو باهاش حرف بزن همینکه بری اونجا گریه کنی و حرف بزنی ولی ببینی جوابی نمیشنوی از دخترت کم کم سردت میکنه دلت قبول میکنه دیگه تموم شده اون عشق واسه همیشه رفته دلت خون میشه ولی راحتتر میتونی دل بکندی 

قربون دلت برم که الان میدونم چه حالی داره صبور باش خواهر عزیزم خواست خداست در برابر خواست خدا گردن ما از مو باریکتره باید تحمل کنی و سر تسلیم فرود بیاری در برابر خدا 

قربون دلت برم که الان میدونم چه حالی داره صبور باش خواهر عزیزم خواست خداست در برابر خواست خدا گردن م ...

بله میدونم عزیزم ولی بعضی اوقات دربرابر اونچه که برای من خواسته دلم میشکنه

سر خاک دخترت زیاد برو باهاش حرف بزن همینکه بری اونجا گریه کنی و حرف بزنی ولی ببینی جوابی نمیشنوی از ...

آره عزیزم اینجوری خیلی بهتره ولی همسرم اصلا اجازه نمیده

بله میدونم عزیزم ولی بعضی اوقات دربرابر اونچه که برای من خواسته دلم میشکنه

بله دلت میشکنه اصلا دل مادر بچه از دست داده که دیگه دل نیست ولی خدا دل تورو اینجوری میخواد

نه عزیزم اینجوری نیست تو هم دوباره به زندگی برمیگردی میدونم از فکر کردنش بهش عذاب وجدان میگیری که چط ...

بعد از مرگ بچم حتی نتونستم لباسایی که داشتمو تنم کنم چون همشونو داده بودم یجوری بدوزن که راحت بتونم شیر بدم....الان که اومدم خونه ی مادرشوهرم موندم دارم کم کم واسه خودم لباس میخرم بازم عذاب وجدان دارم همش میگم چجوری میتونم اینار  بخرم من چقد مادر بی احساسی هستم از خودم و بچم خجالت میکشم