2777
2789

عزیزم میدونم چه دردی میکشی چون منم درد کشیده ام

خدا بهت آرامش بده

منم دوتا پسرم رو از دست دادم در 24 و 32 هفتگی

فکر میکنم یه زخمی هست که رو دلم نشسته و هیچ وقت قرار نیست خوب بشه

منم تا یکی دوسال اول خیلی حالم بد بود

راستش یه کاری کردم که خیلی حالم رو بهتر کرد و تا الان به هیچ کس نگفتم 

ولی چون میدونم حال شما رو هم بهتر میکنه بهتون میگم

من رفتم یه موسسه خیریه و سرپرستی چندتا بچه رو قبول کردم

بچه هایی تقریبا همسن بچه های خودم

این کار خیلی به من آرامش داد

الان حس خوبیه که بزرگ شدنشون رو میبینم 

اگر میتونید این کارو انجام بدید

نیازی نیست هزینه زیادی هم کنید

هرقدر دوست داشته باشید ماهانه پرداخت میکنید برای خرجی این بچه ها 

خدای مهربانم شکر برای هر آنچه دادی و ندادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم چه دردی میکشی چون منم درد کشیده ام خدا بهت آرامش بده منم دوتا پسرم رو از دست دادم در ...

متاسفم عزبزم خدا بهت صبر بده خودم هم به این کار فکر کردم اما هیچ وقت جدی دنبالش نرفتم اون بچه هایی که سرپرستیشونو میگیرین دیدنشونم میرین؟

متاسفم عزبزم خدا بهت صبر بده خودم هم به این کار فکر کردم اما هیچ وقت جدی دنبالش نرفتم اون بچه هایی ک ...

ممنون عزیزم

من خودم نخواستم که برم و از نزدیک ببینمشون

ولی مرتب عکساشون رو واسم میفرسن 

عکس مراسم و جشنهایی که میگیرن و ...

البته هر موقع هم بخوای نمیشه فقط یه زمانهایی خودشون مشخص میکنن

خدای مهربانم شکر برای هر آنچه دادی و ندادی

قصه ي من با همه تون فرق ميكنه

منم يك  جنين رو از دست دادم و بشدت از تصميمم ناراحتم 

بعد از يك كودك دو ساله و يك كودك يكساله مجددا حامله شدم .. هميشه شرايط آدم رو مجبور به كارايي ميكنه كه شايد نفر سومي كه ميشنوه كلي قضاوت ميكنه .. خسته از اذيت بچه ها خسته از شير دادن ها و حاملگي هاي پشت هم خسته از وضعيت مالي م و .. باعث شد تصميم بگيرم كه سقطش كنم

و اين كارو كردم خيلي خيلي خيلي ناراحتم بهش فكر نميكنم اما ميدونم اومدنش مساوي بود با ديوانگي من ... هروقت اين آيه رو ميخوندم كه از ترس فرق كودكان تون رو نكشيد شرمنده ميشم ...

نميدونم چطور بايد جواب اون كوچولو رو بدم ...

پدر و مادر داغدار حالشون مثه اینه که یه آدمو بندازی تو روغن داغ سرخش کنی خدا هی این رو اون روشون میک ...

پس من چی گه مادر نشدم ولی جگرم سوخته الان پنج ماهه  همش گریه جنون گرفتم خدایا این چه دردیه 

ارزویی ندارم 
پسر من از عفونت ریه فوت کرد 4ماه تو ای سیو بود.4ماه تو کما بود 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا گذر هیچکسو به بیمارستان نندازه من ۱۷ روز واسه پسرم که آی سی یو بود بیمارستان بودم داغون شدم اینقدر گرفتار بودم که