2777
2789

خیلی سخته همه ماها که مادريم درکت میکنیم ولی به نقاط مثبت زندگیت فکر کن سعی کن فکرت رو از این موضوع دور کنی

من خودم تو دو ماهگی سقط داشتم گاهی بهش فکر میکنم همش میگم اگه بود الان پنج ماهم بود ولی واقعا این افکار خوب نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا کمکت کنه فکرش آزارت میده به خدا فکر کن و بدون تنها نیستی

ممنون دوست من

دو تا دیگه بچه دارم،اما گاهی که از لابلای گرفتاری های زندگی یادش می افتم،فقط و فقط شرمساری و عذاب وجدان باقی می مونه

کوتاهی از من بود،به فکر خودم نبودم

دخترم❤❤❤هلیااااااا
خیلی سوز داره خیللللی 

بله خیلی ناراحت کننده هست

البته غم شما که صبر ایوب می‌طلبه عزیزم

ان شاءالله که خدا سایه ی شما و همسرتون رو روی سر دخترت نگه داره

اختیار خیلی چیزها توی دنیا دست ما نیست

لابد خیرتی داشته

دخترم❤❤❤هلیااااااا
هم مشکل ژنتیکی که بچم داشته ریسکش بالاست هم خودم به خاطر سه تا سزارین دکتر بهم اجازه نمیده سر زایمان ...

حتما تقدیر اینطور بوده همه ماها از خدا بچه سالم و صالح میخایم شایدم به صلاحت نباشه به رضای خدا راضی باش و سعی کن يه کاری انجام بدی که افکارت از بچه دور شه مثلا کلاس خاصی بری یا مسافرت و اینکه معنویات رو تو زندگی پررنگ کن خیلی بهتر میشی

حتما تقدیر اینطور بوده همه ماها از خدا بچه سالم و صالح میخایم شایدم به صلاحت نباشه به رضای خدا راضی ...

منم با تقدیر نمیجنگم حکم حکم خداست نه میل دله ما اما حسرتایی که میمونه و خاطره ها آدمو دیوونه میکنه