2777
2789

بابام داره ها ولی خسیسه نمیده 

برادرمم ۳۰ سالشه و اینا ولی خب کلاهبرداری کردن ازش کل سرمایه اشو بردن ، کارشم از دست داد حتی 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

ماراحتم براش 

اون تایمی که کار و اینا داشت پول داد من برم دندونمو درست کنم 

حالا اینجور

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه قدر سخت ..تیکه طلایی چیزی نداری بفروشی؟

خیبلیی 

دعا کن تروخدا زودتر حل شه مشکلمون دلم داره اتیش میگیره 

نه طلاهامو چند سال پیش دزد زد از خونمون 

منم دیگه هیچی ندارم 

حتما چیزی هس بتونید بفروشید

طلا نداریم 

وسایل خونه هم پدرم اجازه نمیده 

من دندونم ک درد میگیره هر ۸ساعت یه قرص استامینوفن می خورم درست میشه احتمالا باد کولر بهش خورده

بهش میگن سرماخوردگی دندان

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

ماراحتم براش اون تایمی که کار و اینا داشت پول داد من برم دندونمو درست کنم حالا اینجور

مادرتون نمیتونه کاری بکنه ،از کسی قرض بگیره بعدا کم کم بهش بدید  دندون درد خیلی بده ، منم دندونم مشکل داره  خیلی درد میکنه