2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های سن بالا بیاین

87 بازدید | 11 پست

من ۲۲سالمه میخوام برا کنکور بخونم رشتم تحربی بوده یه ریاضی باید پاس کنم ک ۲۳مرداد امتحان دارم باید تو‌ده روز هم جمش کنم کلیپ هاز کیو ببینم ک بهتر بفهمم؟؟سوال دیگ‌اینکه امتحان نهایی هست جز سوابق تحصیلی حساب میشه یا باز خرداد باید امتحان بدم؟ باید کتابای یازدهم هم نهایی پاس کنیم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چه ارتباطی به سن بالا بودن داشت ولی خب ، فیلمای امتحان نهایی معین کرمی به نظرم خوبه ، برای تاثیر در سوابق تحصیلی برای کنکور فقط نوبت خرداد حساب میشه ، البته تا قبل از ۱۴۰۱ بقیه نوبت ها هم حساب میشد ، سال بعد سوابق پایه ۱۱ و ۱۲ هر دو محاسبه میشه که بله اگه ورودی ۱۲ ام نیستید ۱۱ ام رو باید حتما امتحان بدید ، که خب اگه رشته های تاپ بخواین نمره بالا نیازه 

نمیدونم چه ارتباطی به سن بالا بودن داشت ولی خب ، فیلمای امتحان نهایی معین کرمی به نظرم خوبه ، برای ت ...

ارتباطش اینه ک همین یازدهم نهایی ندادیم باز باید بدیم سخت تره بلاخره 

نمیدونم چه ارتباطی به سن بالا بودن داشت ولی خب ، فیلمای امتحان نهایی معین کرمی به نظرم خوبه ، برای ت ...

من اصلن امتحان ریاضی ندادم تاحالا سال دوازدهم نتونستم برم بدم بعدشم گواهی پزشک بردم اللن مرداد میدم یعنی حساب نمیشه باز باید خرداد هم امتحان بدم؟؟

خب برای همه همینه دیگه ، ۲۰ خورده ای که سن بالا حساب نمیشه خیلیا پشت کنکور میمونن با همین سن ها قبول میشن من فکر کردم مثلا ۴۰ اینا منظورته

خب برای همه همینه دیگه ، ۲۰ خورده ای که سن بالا حساب نمیشه خیلیا پشت کنکور میمونن با همین سن ها قبول میشن من فکر کردم مثلا ۴۰ اینا منظورته

من اصلن امتحان ریاضی ندادم تاحالا سال دوازدهم نتونستم برم بدم بعدشم گواهی پزشک بردم اللن مرداد میدم ...

بله حساب نمیشه و خرداد باید باشه حتما ، طبق آخرین چیزی که گفتن ، بعد هم تراز سوابق هر سال باهم متفاوته ، پارسال نمرات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تقریبا ۱۰۰۰ واحد اختلاف تراز داشتن ، هدفتون چه رشته ایه؟ 

بله حساب نمیشه و خرداد باید باشه حتما ، طبق آخرین چیزی که گفتن ، بعد هم تراز سوابق هر سال باهم متفاو ...

خواهر دوقلوم فرهنگیان آورده امسال برام مهم نیست چه رشته ای اگ هیچی هم قبول نشم میرم آزاد میخواستم امسال برم‌آزاد ک گفتم با خودم پسرم کوچیک‌گناه داره یه سال پشت کنکور بمونم شانسم امتحان کنم اگ قبول شدم ک‌برم دولتی حالا هر رشته ای اگ‌نشدم هم برم آزاد

خواهر دوقلوم فرهنگیان آورده امسال برام مهم نیست چه رشته ای اگ هیچی هم قبول نشم میرم آزاد میخواستم ام ...

من فکر کردم رشته خاصی مد نظرته اگه نیست ، یه سری رشته ها تو دفترچه ست که صرفا با سوابق تحصلیه هزینه هم نداره تو دانشگاه دولتی هم هست ، اگه هم یه رشته دولتی با کنکور میخوای که خب باید خرداد هردو پایه رو امتحان بدی ، در هر صورت کلی رشته و دانشگاه با شرایط متفاوت هست حتما تحقیق کن