2777
2789
ببخشید اینطوریه که اول دعا رو به اب میخونی بعد با همون اب غسل میکنی بعد دوباره دعا میخونی به اب بعد ...

نههه

دعا میخونی رو اب غسل میکنی باهاش بعد میریزیش پای درخت

همین

اون ک ابو بخوری نتیجه نداد ب من فرق داره

اره یه تشت میزاری میری داخلش با یه کاسه اب میریزی سر خودت اینجور غسل میکنی بعد باقی مونده ابو میریزی ...

اسی هر کدوم از آیه ها رو یه بار میخونی یا به تعدادی که نوشته؟

نماز شبم عالیه واسه ازدواج، نیم ساعت قبل از نماز صبح بیدار شو، تو قنوتش دعا کن، ردخور نداره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی هر کدوم از آیه ها رو یه بار میخونی یا به تعدادی که نوشته؟نماز شبم عالیه واسه ازدواج، نیم ساعت قب ...

والا اینم خودم نمیدونم میگن هر ایه ب تعدادی ک نوشته یکی هم میگه فرق نداره یک بار بخونی هرکدومو🫠

عه

غسل جمعه میگن خیلی ثواب داره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بلهعلم‌ناقص بشری همیشه زیر سوالهخیلی از بزرگان باغسل جمعه بدنشون محفوظ مونده در قبر

چ طوری ممکنه آدم غسل کنه بعد بدنش نمونه اثلا میگه میشع

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
بعد از سی سال کل جنازه میپوسه و خاک میشه،میگم بهتره بپوسیم تا یکی دیگرو توی قبرمون چال کنن.

واقعا جالبه البته کسی که مرده دیگه فرقی براش نداره

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده