2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیه؟

دعای چهل کلید تو گوگل هست، بخونی، بعد غسل کنی، بعدش روی یه کاسه آب همون دعا رو بخونی و هر کدوم از آیه ها رو میخونی، فوت کنی به آب و آخر سر بخوریش، بخت باز میکنه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
۴۰ایه هست ک میخونیش داخل اب بعد با اون اب غسل میکنی بقیه ابی ک مونده رو میریزی پای درخت

بعد چطوری تو چاه نمیره؟ یعنی مثلا سرتو اب میزنی بعد اب میریزه تو تشت دوباره همون ابو برمیداری مثلا طرف راست میریزی؟ 

من اونو انجام دادم نشد حالا ب صورت غسل میخام انجامش بدم

یعنی رو آب بخونی و باهاش غسل کنی؟

من اینطوری شنیده بودم، میگن نباید آبی که روش قرآن خونده میشه، تو چاه فاضلاب بره، همشو باید پای درخت ریخت

دعای چهل کلید تو گوگل هست، بخونی، بعد غسل کنی، بعدش روی یه کاسه آب همون دعا رو بخونی و هر کدوم از آی ...

ببخشید اینطوریه که اول دعا رو به اب میخونی بعد با همون اب غسل میکنی بعد دوباره دعا میخونی به اب بعد همون ابو میخوری؟ میشه مرحله به مرحله بگی 🥲😂

یعنی رو آب بخونی و باهاش غسل کنی؟من اینطوری شنیده بودم، میگن نباید آبی که روش قرآن خونده میشه، تو چا ...

اره یه تشت میزاری میری داخلش با یه کاسه اب میریزی سر خودت اینجور غسل میکنی بعد باقی مونده ابو میریزی پای درخت

ببخشید اینطوریه که اول دعا رو به اب میخونی بعد با همون اب غسل میکنی بعد دوباره دعا میخونی به اب بعد ...

نه اول وضو بگیر، دعا رو بخون، بدون آب، بعد غسل کن، بعد غسل روی آب بخون و آب رو بخور

البته اسی میخواد رو آب بخونه و باهاش غسل کنه