2777
2789

که رسیدم به صدای اشنا قلبم لرزید ویسش بود که داشت توضیح میداد چرا جواب تماسمو نداده(دقیقا ویس برا سه سال پیش بود اوایل رابطمون) الان ۵ ماهه ک نیستش قلبم نصف شد💔

چقد ویساش برام ارزشمند بودن مث تیکه های طلا جمعشون میکردم سیو میکردم اگ یوقت یکیشون پاک میشد دیوونه میشدم ولی یروز دیدم ویساش بذای همس صداش ک من عاشقشم صدایی ک جذبش دیوونم میکرد برا همس فقط مال من نیست  این طلای ارزشمند فقط مال من نیست🙂 

اصن نفهمیدم چی گفتم...(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا؟

اگر طلا بود کات نمیکردی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
طلا؟اگر طلا بود کات نمیکردی

رها کن لیاقت تو نداشته حتما

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
طلا؟اگر طلا بود کات نمیکردی

اون کات کرد من کمرم شکست تو رابطه ولی موندم پاش گفتم درست میشه همیشه مثبت نگر بودم همیشه جنبه ی خوب همه چیو میگرفتم ولی تهش گف ت اسکلی هیچی نمیفهمی😂💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
رها کن لیاقت تو نداشته حتما

خاک ت سرم ک عاشقم خیلی عاشق تا ابد حسرتشو به گور میبرم حسرتم میسوزونتم 

به کسی ک قراره برای اون باشه حسودیم میشه🙂