2777
2789
عنوان

این رفتار از یک صاحبکار طبیعیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 101 پست

با توجه به دماغگیر مشکوکه. 

مراقب باش یه دفعه میبینی خام شدی و دل باخته

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهر گلم من ی مرد هستم اگه دیدی مردی باهاتون خوش رفناری میکنه فرار کنین خیلی مونده ذات یک مرد رو بشناسین 

الله اکبر الله اکبر کاش آدما بهم نیاز نداشتن یا فقط یجوری بود ک فقط ب همسر خودت حس داشته باشی

گارد بگیر و بروش نخند اصلا 

مراقب خودتون باشین تو این دنیا مردی وجود نداره ک بوی مردونگی بده هر کی میگه چرته

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
من نمیدونمولی چه. لزومی داشت تو‌پلاسکو دنبال. دماغ گیر باشی متوجه نمیشمبهتر زیاد‌صمیمی نشی

آخه جلیقه شنا داره

گفتم شاید ست دماغگیرم داشته باشه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
خاهر گلم من ی مرد هستم اگه دیدی مردی باهاتون خوش رفناری میکنه فرار کنین خیلی مونده ذات یک مرد رو بشن ...

مرسی داداش که ما رو شستی پهن کردی جلو آفتاب اونم مرداد ماه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خاهر گلم من ی مرد هستم اگه دیدی مردی باهاتون خوش رفناری میکنه فرار کنین خیلی مونده ذات یک مرد رو بشن ...

خودمم حس خوبی ندارم ولی به کار نیاز دارم

اه اعصابم خورد شد

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

جایی که من کار میکنم دقیقا همینجوری ک گفتید خوراکی میخرن، به حدی با شخصیت و محترم هستن که میدونم از سر ادب و احترام این کارو میکنن و البته وقتی که خودشون میخوان بخورن نمیتونن برا من نگیرن که! 

شماهم به حس خودت اعتماد کن ببین واقعا از سر مهربونی و احترامه یا منظور داره

بگو ده تومان داری دستی بدی ببین میده یان

من سه سال پیش جایی کار میکردم چون مهارت جذب و فروشم بالا بود حدود۱۲_۱۳تومن حقوقم بود مسافرت که میخواستم برم صاحبکارم برام پول واریز میکرد مثلا پنج شش تومن بلاعوض! هروقت هم میخواستم پولمو پیش پیش میداد حالا دستی یا چک و کارت به کارت و واقعا منظور بدی نداشت. اما از اینکارا هم نمیکرد فقط به پرسنل گفته بود خانم فلانی هرچی خواست میتونه بخوره و بنوشه. اهوازی بود بنده خداهم

2810