2777
2789

بعضی روزا خوبم شادم و بی خیال فارق از همه چیز اما جندوفت یکبار حالم به قدری بد میشه که فقط به خودکشی فکر می‌کنم مدام افکار خودکشی میاد سراغم حتی تو ذهنم مرور می‌کنم با چه روشی خودمو بکشم گاهی ار اینکه تنها باشم میترسم که یه وقت کار دست خودم ندم ابن علائم چندین سال داره اما با خیانت همسرم الان اوج گرفته خیلی بیشتر شده بعصی روزا میگم به درک که خیانت کرد بعضی روزا داغون میشم مثلا با کوجکترین حرف همسرم بهم میربزم فحش رو می‌کشم بهش کارای عجیب غریب می‌کنم 

مثلا پری شب قاطی کردم ساعت ۹ از خونه زدم بیرون هرچی خانوادم رنگ میزدن جواب هیچ کس رو نمیدادم همشون درحد سکته رفته بودن مامانم وافعا داشت سکته می‌کرد همسرمم خیابون ها رو میگشت دنبالم تا ۱۱شب تو به پارک نشسته بودم اولین بار بود تنها تا این وقت شب بیرون میموندم 

مدام به همسرم میگم طلاق درحالی که ته دلم با طلاق نیست اونم پری شب گفت باشه اگر داری عذاب میکشی با من اصلا بریم توافقی جدا بشیم بعد که اینطور میکه بازم قاطی می‌کنم میگم پس از خدات هست اون میکه من دوست دارم به خدا ابن زندگی می‌خوام اما تو دیگه نمبتونی فراموش کنی بعدم گفت من میدونم جدا بشیم پشیمون میشیم یا من یا تو بازم بهم برمبگزدیم منم گفتم من چیزی که استفراغ کنم دیگه نمیهورم اونم گفت اما من میخورم 

وفت روانپزشک گرفتم امیدی هست خوب بشم واقعا خسته شدم چندروز خوبم بکدفعه کلا قاطی می‌کنم تمام حرصمم سر همسرم خالی می‌کنم کافیه مثلا بگم. پول بزن بگه فردا عصبی میشم قاطی می‌کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ولی از طرفی مدام خرید می‌کنم به خودم میرسم تو فکر کارای زیبایی هستم بعد اطرافیان میکن‌تو‌ اگر افسرده ای پس چطور آنقدر خرید می‌کنی برا خودت خونه …….

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم حالت رو درک میکنم خودم وقتی فهمیدم همسرم خیانت کرده چند ساعت بی وقفه داخل خیابون راه رفتم و زمان و مکان از دستم در رفته بود اکر نمیتونی ببخشی جدا شو من اشتباه کردم هر روز دارم عذاب میکشم کاش همون موقعه جدا شده بودم

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی از طرفی مدام خرید می‌کنم به خودم میرسم تو فکر کارای زیبایی هستم بعد اطرافیان میکن‌تو‌ اگر افسرده ...

پس تو زندگیت و شوهرت رو دوست داری اگر اولین بار هست و میدونی تکرار نمیکنه ببخش و زندگی کن و خودت رو اذیت نکن

عزیزم شما باید تراپی برید هر دو نفر در کنارش هم ورزش کنی با کار هنری یا حتی رنگ آمیزی 

البته همیشه همه اینو به شما گفتن توی سایت ولی گوش ندادی ...

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
ولی از طرفی مدام خرید می‌کنم به خودم میرسم تو فکر کارای زیبایی هستم بعد اطرافیان میکن‌تو‌ اگر افسرده ...

شما این مدلی میخوای اوضاع رو مرتب کنی اما فقط داری صورت مسئله رو پاک میکنی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

[QUOTE=348166713]عزیزم حالت رو درک میکنم خودم وقتی فهمیدم همسرم خیانت کرده چند ساعت بی وقفه داخل خیابون راه رفتم و زم ...[/QUOTEزندگیمو دوست دارم از طلاق هم میترسم اما مشکلم با خودم هست چندوقت یکبار این حالت عا بهم دست میده من قبل خیانت همسرمم اون زمان که واقعا همه چیز عالی بود یه خودکشی ناموفق داشتم 

شایدافسردگی شیدایی داری یه بارحالت خوبه وشاد یه بارافسرده وناراحت .نزدیک پریودت نیست ؟

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
آره عزیزم روانپزشک کمکت می کنه البته برای شما زوج درمانگر مفید تره این واکنش ها هم تا حدی طبیعیه الب ...

نه عزیزم اخیرا نیست ده ماه شده اما هنوز برام کم نشده 

مشکل از درون خودم هست چندین سال این خالت ها رو دارم با خیانت همسرم الان بیشتر شده 

پس تو زندگیت و شوهرت رو دوست داری اگر اولین بار هست و میدونی تکرار نمیکنه ببخش و زندگی کن و خودت رو ...

خودش میگه دیگه کاری نمیکنم اما برا من تموم نمبشه با هر جرقه و بحثی برمبگردم سر موضوع خیانت 

خودش میگه دیگه کاری نمیکنم اما برا من تموم نمبشه با هر جرقه و بحثی برمبگردم سر موضوع خیانت

من خووم اینجوریم تا کوچک ترین بحثی میشه میکوبم تو سرش خیانتش رو 

2810