2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
عزیزم شما باید تراپی برید هر دو نفر در کنارش هم ورزش کنی با کار هنری یا حتی رنگ آمیزی البته همیشه هم ...

اول مبخوام خودمو دزست کنم با روانپزشک جون فعلا مشکل خودم هستم تا قبل خیانت هم این خالات رو داشتم 

من هیچی علاقه ندارم شاید باور کردنش سخت باشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شایدافسردگی شیدایی داری یه بارحالت خوبه وشاد یه بارافسرده وناراحت .نزدیک پریودت نیست ؟

چرا پریود هستم الان 

دقیقا همین هست چندروز خوبم درحدی که هرچی هم بهم بگن برا مهم نیست ولی بغضی روزا کافی یه چیزی بگن مخصوصا همسرم واقعا میخوام بکشمش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پریود هستم الان دقیقا همین هست چندروز خوبم درحدی که هرچی هم بهم بگن برا مهم نیست ولی بغضی روزا ک ...

پس احتمال زیاد بخاطرپریودته علائمت تشدیدمیشه اگه بقیه روزها هم این حالت برات پیش میاد برو دکتر منم نزدیک پریود یه قاتل بالقوه ام 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
[QUOTE=348166713]عزیزم حالت رو درک میکنم خودم وقتی فهمیدم همسرم خیانت کرده چند ساعت بی وقفه داخل خیا ...

مشکل روحی روانی تو خانواده نداشتید؟؟ببین چون همسرت خیلی به حرفته اینا رو بروز میدی و گرنه اگه برای کسی مهم نبودی اینکارها رو نمی‌کردی.تا حدودی درکت میکنم منم یه تمایلات اینطوری داشتم و دارم ولی همسرم آدمی نبوده که بخواد بهم باج بده و من فهمیدم و سرکوب کردم ولی چون شما همسرت همه جوره باهات راه میاد بروزش میدی.من پدرم مشکل روانی داره بعضی وقتها فکر میکنم یه درصدی بهم شاید ارث رسیده یا شاید همیشه ترسش رو داشتم به خودم تلقین میکنم نمیدونم ولی پیش روانکاو برو و ریشه یابی کن.

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اول مبخوام خودمو دزست کنم با روانپزشک جون فعلا مشکل خودم هستم تا قبل خیانت هم این خالات رو داشتم من ...

خوب روان پزشک کافی نیست روانشناس هم باید برید 

البته باید اول برید پیش روانشناس اگه لازم دید معرفی تون می‌کنه پیش روان پزشک و نامه می برید 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
پس احتمال زیاد بخاطرپریودته علائمت تشدیدمیشه اگه بقیه روزها هم این حالت برات پیش میاد برو دکتر منم ن ...

فکر نمیکنم خیلی ربطی به پریود داشته باشه چون بوده خیلی روزها که پریودهم نبودم ابن حالات رو داشتم 

مشکل روحی روانی تو خانواده نداشتید؟؟ببین چون همسرت خیلی به حرفته اینا رو بروز میدی و گرنه اگه برای ک ...

نه اصلا هیچ کدوم از خانوادم اینطور نیستن واقعا نرمال هستن اما من حتی از مجردی شاید سالی بکبار اینطور میشدم الان دیگه واقعا به اوجش رسیده دیگه از خودم میترسم چون افکار بدی میاد به سراغم

خوب روان پزشک کافی نیست روانشناس هم باید برید البته باید اول برید پیش روانشناس اگه لازم دید معرفی تو ...

اتفاقا همین تصمیم رو دارم ولی گفتم جون خیلی افکار خودکشی به سرم می‌زنه اول برم پیش روانپزشک حداقل با قرص یکم کنترلش کنم هفته بعدش هم برم پیش به روانشناس یکی دوجلسه خودم برم بعدش هم همسرم بره

اتفاقا همین تصمیم رو دارم ولی گفتم جون خیلی افکار خودکشی به سرم می‌زنه اول برم پیش روانپزشک حداقل با ...

خب این نظر شماست شاید اصلا دارو احتیاج نداشته باشید به هر حال اول باید تشخیص داده بشه که چه اختلالی دارید 

بازم هر طور صلاح می دونید امیدوارم بهتر بشید

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

خیانت هیچ وقت فراموش نمیشه

شما حق  داری دلگیر باشی اما نه تا این اندازه که به خودت آسیب بزنی جانم. 

روان پزشک نیاز نیست

یه روان شناس خوب به نظرم کمک بهتری میکنه. 

آدمها با خودکشی راحت نمیشن عزیزم. 

همسرت مرد بدی نیست

اینو بدون 90 درصد خانومها با شما همدرد هستند. 

سخت نگیر

تراپی برو،یه تراپیست خوب(به کسی هم نگو)اون زن چه تیپ و چه شکلی بوده؟به خودش میرسیده یا خوشگل بوده؟

فیافش خوب بود اما خوب معمولی خیلی خوشگل نه تیپش هم معمولی 

مانتویی پوشیده  

2810