2777
2789

اعتماد میکنن؟ 

منظورم اینکه الان که میگن روشنفکری و اینا 

بعد با خودشون نمیگن این با بقیم همینجوری بوده 

من یه ادمیم که خیلی به شدت اجازه نمیدم به طرف فقط درحد اینکه دستم بگیره

دوستم میره خونشون 

میگه این چیزا پایه روابطه و همه اینجورن 

میخواستم بپرسم همه دوستی ها اینجورین ؟ این کارا جزش هست 

من البته یبار دوست شدم خیلی سخت گیر بودم در نهایت طرف رفت البته علتش این نکفت که پایه نبودم

ممکنه کسی باشه که تو رابطه دوستی این چیزا رو نخاد؟

خیر تو همه دوستیا نیس هرکسی ارزش و خط قرمزای خودشو داره ...و مطمین باش امروزی ترین پسر بازم ته دلش یدختر دست نخورده رو میطلبه پس لطفا خودمونو نسپریم دست پسرای احمق به هوای ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لازم نیست دوستی باشه،،به نظرم ارزش آدم میاد پایین،،،همون که خودت گفتی بعدش طرف میگه حتما با بقیه هم بودی،،،به نظرم با هیچ کی نباش برا خودت ارزش قائل شو،،فقط وقتی قصدت تون جدی بود با طرف بمون

اگ فقط دوستی باشه اره ولی اگ نیت ازدواج و..باشه خیلی متفاوته 

دوستی الان اینجور شده پسره خرج میکنه دختره میده 

نوع دومم هست مثلا دانشگا سرکار و...همو میبینن و پسره نیت اش ازدواجه ک میاد میگه و بعد نهایت ۱الی ۲ماه آشنایی رسمی میرن خواستگاری 

اگر فقط واسه دوستی بخواد انتظارش هموناس که دوستت گفته . ولی اگه واسه زندگی بخواد حریمت رو حفظ میکنه ...

اخه من محدودیت داشتم گفتم لابد طرف درک میکنه ارزشش رو اما ترکم کرد

ببین

ادم باید برای خودش خط قرمز داشته باشه 

مثلا خب رابطه ی جنسی دیگ خط قرمز خیلیاست

ولی بغل و دست گرفتن و بوسه دیگه عادی ترین چیز توی روابط دوستیه

کسی ک این چیزهارو نمیپسنده،قطعا وارد رابطه ی دوستی نمیشه ،میره سنتی ازدواج میکنه

دیگه ادم باید تکلیفشو با خودش مشخص کنه

چرا میخاین با رابطه نگهشون دارین؟

حماقته این کار 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2810