عزیزم توهم همش گریه میکنی؟صبح که پاشدم فکرمیکردم تو شکممه، یه دفه دیدم درد دارم فهمیدم سقط کردم، انق ...
من همون روز که تو دلم مرد فهمیدم چون کلا علایمم رفت رفتم سونو گفت فعلا صبر کن زوده اخا برا من کوچکتره بعد دو روز خونریزی روز سون سه ساعت درد شدید زایمان رو کشیدم و بعدش افتاد کلی گریه کردم
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
خدانکنه عزیزم.من سر هر دو سقط اذیت شدم و کورتاژ خیلی درد و خونریزی.اما سر سقط دوم مردم.بچم قلب داشت ...
وای بمیرم برا دلت،
منم تا لحظه آخر امید داشتم زنده باشه ولی واقعا مرده بود،
لحظه هایی که از درد داشتم میمردم فقط برا از دست دادن بچم گریه میکردم،
من اصلا خونریزی نکردم بعد از ۱۰ ساعت درد کشیدن تو بیمارستان یهو دیدم یه چیزی اومد تو واژنم، هرچی گفتم پرستارا گوش نکردن گفتم باید خونریزی داشته باشی، یهو دکتر اومد نگا کرد داد کشید سر پرستارا گفت این بچش کامل با کیسه آب اومده، هق هق زدم زیر گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
وای بمیرم برا دلت،منم تا لحظه آخر امید داشتم زنده باشه ولی واقعا مرده بود،لحظه هایی که از درد داشتم ...
میدونم عزیزم سخته شما که تا زه ماهت بیشترم بوده.خدا صبرشو میده.ولی فراموش نمیشه.من سر دومی هماتوم داشتم خیلی وسیع بااینکه دوروز تو بیمارستان مطلق استراحت بودم همینطور وسیع شد.لخته اندازه کف دست دفع میکردم.باورت میشه ۳واحد خون از دست دادم دکتر گفت هموگلوبین ۱۳ بوده مال من تو دوروز شده بود ۹.میخواستن بهم خون تزریق کنن ولی دیکه بهتر شدم.خیلی اذیت شدم خیلی.
وای بمیرم برا دلت،منم تا لحظه آخر امید داشتم زنده باشه ولی واقعا مرده بود،لحظه هایی که از درد داشتم ...
الان دیگه گریه نمیکنم ولی حوصله کسی رو ندارم چون به مامانم هم نگفتم فقط تو تنهایی خودم نشستم درد میکشم فقط بگو خدایا مصلحتت رو شکر .خدایا این بچه سالمم رو حفظ کن برام.اینجوری آروم میشی.خیلی بد دردیه.شما هم خونریزی و بدن درد دارین؟
میفهمم چی میگی عزیزم، حاضر بودم هرکاری بکنم فقط بچم بمونه تو بغلم😭😭😭😭😭😭😭😭😭
میدونی آدم میگه خب سختی کشیدم ولی بچم موند ولی ما سختی کشیدیم و نموند.باز شما یکی داری من چی😭سعی کن تنها نمونی بهتر شدی برو بیرون اینور اونور کم کم بهتر میشی.
خونریزی دارم، انگار لگنمم با چکش کوبیدن که درد دارم،ولی دردای جسمیم رو زیاد حس نمیکنم،دخترم پابه پای ...
منم پسرمو میفرستم خونه مامانم خودم تنهام شوهرم هم سرکار دیروز عصر داشتم دق میکردم.منم پسرم ترسونده بود از دکتر پرسیدم از اونه گفت نه.اونوقت تو بمباران هیچ بچه ای نمیشوند همه سقط میشدن.مصلحت خدا این بوده.الکی خودتو اذیت نکن