2777
2789
عنوان

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته اسی منم قبلا کورتاژ داشتم سقط فراموش شده بود بعد اون گل پسری آوردم همه ناراحتی اونموقع رو ...

خدا جاشو بهت داده عزیزم،

من اصلا به بچه فکر نمیکردم، اهداف دیگه ای داشتم که خدا یهویی این بچه رو بهم داد، گفتم هدیه خداست نگهش میدارم، ولی الان که سقط شده فقط دلم میخواد زودتر جاش پرشه😭😭😭😭😭😭😭😭

منم ۱۵ هفته سقط کردم بخاطر مشکل ژنتیکینزاشتن ببینمشبارداری دوم هم گفتن دهانه رحمت بازه سرکلاژ و استر ...

من قبلش سلفری هم داده بودم، هیچ مشکلی نداشت، یه دفه تو سونوی تایید جنسیت گفتن مرده😭😭😭😭😭😭

[QUOTE=348155159]خوب برا هرچی کفاره میبرین.بچه شو سقط کرده دیگه کفاره ک

کم غم دارم؟ کم درد دارم؟ کم دلم شکسته؟

حالا باید دوماهم روزه بگیرم و کفاره بدم؟

من هنوز داغدارم هنوز خدارو نبخشیدم

خدا جاشو بهت داده عزیزم،من اصلا به بچه فکر نمیکردم، اهداف دیگه ای داشتم که خدا یهویی این بچه رو بهم ...

چقدر همدردیم😭😭منم سه روزه سقط شده.برا منم ناخواسته بود ولی گفتم خب از طرف خداست دیگه بهش دل بسته بودم الان خیلی میسوزم

بمیرم برا دلت،این غم هیچوقت فراموش نمیشه،الهی زودتر دامنت سبز شه

خدانکنه عزیزم.من سر هر دو سقط اذیت شدم و کورتاژ خیلی درد و خونریزی.اما سر سقط دوم مردم.بچم قلب داشت ولی ضعیف دو روز تو بیمارستان بستری و استراحت مطلق خونریزی شدید داشتم چون هماتوم داشتم.هرروز سونو میشدم که ببینن قلب داره یا نه چون قلب داشت اجازه سقط نمیدادن .فک کن هرروز باید میرفتم ببینم که کی قلبش وامیسته تا از درد خلاص شم ازونور دلم داشت آتیش می‌گرفت تا بمونه برام معجزه شه.روز آخر گفت قلبش ایستاده با اون وضع داغون و خونریزی که با ویلچر می‌بردنم وقتی گفت تموم زار زار گریه میکردم.مامانم داغون شد بخاطر من چقد غصه منو خورد😓😓😓امیدوارم خدا دیگه اینجوری امتحانم نکنه.

چقدر همدردیم😭😭منم سه روزه سقط شده.برا منم ناخواسته بود ولی گفتم خب از طرف خداست دیگه بهش دل بسته ب ...

عزیزم توهم همش گریه میکنی؟

صبح که پاشدم فکرمیکردم تو شکممه، یه دفه دیدم درد دارم فهمیدم سقط کردم، انقدر گریه کردم که شوهرم از خواب بیدار شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدانکنه عزیزم.من سر هر دو سقط اذیت شدم و کورتاژ خیلی درد و خونریزی.اما سر سقط دوم مردم.بچم قلب داشت ...

منم دوروز بیمارستان بستری بودم و درد میکشیدم بقول خودت چون قلبش میزد و زنده بود 

درد روحیش بیشتر تا جسمیش