2777
2789
عنوان

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 79 پست
میدونی آدم میگه خب سختی کشیدم ولی بچم موند ولی ما سختی کشیدیم و نموند.باز شما یکی داری من چی😭سعی کن ...

الهی بمیرم برات انشالله هرچه زودتر خدا دامنت سبز میکنه .خواهر شوهر منم الان ۱۰ ساله منتظر بچه اس و نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی زودتر دامنت سبز شه عزیزدلم،دیروز من پیش زایمانی ها بودم، هربچه ای دیدم چشم دوختم بهش😭😭😭😭خان ...

منم متاسفانه هر دوبار تو زایشگاه بودم کنار من که داشتم زجر میکشیدم خانمه زایمان طبیعی کرد.خیلی سخت بود خیلی

وای خدایی این چه حرفیه سقط که عمدی نبوده بچه خودش سقط شده کفاره ودیه مال سقط عمدی هست تازه شرایط دار ...

منم دو به شک شدم نکنه باید کفاره بدیم؟کفاره برای کسی نیست ک سقط عمدی داشته؟فک نکنم سقط ک خودمون انجام ندادیم کفاره بخوااااد

الهی بمیرم برات انشالله هرچه زودتر خدا دامنت سبز میکنه .خواهر شوهر منم الان ۱۰ ساله منتظر بچه اس و ن ...

خدانکنه عزیزدلم.من این اتفاقا پارسال افتاد .هنوز جرات ندارم اقدام کنم میترسم.مرسی از دعای خوبت.

من نمیشد نگهش دارم چون دنیا میومد هم میمرد

مصلحت خدا رو شکر .آدم تو کار خدا میمونه.یه عده با اولین رابطه نامشروع حامله میشن بعد یا سقطش میکنن یا خدا لعنتشون کنه بعد دیا آوردنش میندازن سطل آشغال یه عده هم که با همسر خودشون تو رابطه پاک سالها منتظر یه بچه.😔

مصلحت خدا رو شکر .آدم تو کار خدا میمونه.یه عده با اولین رابطه نامشروع حامله میشن بعد یا سقطش میکنن ی ...

چی بگم خواهر  من بعضی وقتا خوابشو میبینم تو خواب مادرمم میاد یه پسر تپلی سرخ و سفید  به خدا گفتم باید بهم برشگردونی وگرنه نمیتونم فراموش کنم تا اخر عمرم داخل دلمه

چی بگم خواهر من بعضی وقتا خوابشو میبینم تو خواب مادرمم میاد یه پسر تپلی سرخ و سفید به خدا گفتم بای ...

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه 🤲و سال دیگه  بچه به بغل بیای اینجا از دردسرهای بچه داری بگی😄بخدا همیشه برای اونایی که بچه ندارن آرزوی بچه میکنم

یه چیزی بگم شاید باور نکنید من حس ششم دارم زمان مجردی قوی بود و میتونستم کف دست بخونم همه اونایی که برا خودم خونده بودم مو به مو اتفاق افتاد.اسم شوهرم و زندگیمو چند تا فرزند و جنسیتشان.وقتی اینو باردار بودم همش دلهره داشتم چون تو سرنوشتم اومده بود که این بچه سقط میشه بدون اینکه جنسیتش معلوم بشه.و شد😔😔😔