2777
2789
عنوان

وای از این سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست
انگشتمو هر جای گوشی میزارم،میره رو تبلیغ😂😂من اصلن تبلیغات سایتو نگاه نمی‌کنم.فقط رد میکنم

دقیقا جوری طراحی کردنناخواسته آدم دستشمیخوره میره داخل تبلیغ .خاک بر سر گداشون . انقدر تبلیغ آخرش همین میشه دیگه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا جوری طراحی کردنناخواسته آدم دستشمیخوره میره داخل تبلیغ .خاک بر سر گداشون . انقدر تبلیغ آخرش هم ...

شما راحت براتون بالا میاد سایت ؟؟؟

من هزار دفعه باید بیامو برم تا ی بار وارد بشم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها سایت دیگه ای نیست مثل اینجا باشه ؟؟؟ من واقعا دیگه حالم بهم میخوره از قوانین اینجا . میخام کوچ کنم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ممنون از امیدواریت.آروم شدیم😒

حرفش مثل موقعی بود که از چیزی ناراحتی در میان بهت میگن ناراحت نباش😑😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

شما راحت براتون بالا میاد سایت ؟؟؟من هزار دفعه باید بیامو برم تا ی بار وارد بشم

راحت که نه .اما اونطور ک توام میگی نیست . 

اره واقعا

فک کنم یکی هست اسمش نمیدونم فقط

2810