2777
2789

سلام من جنینمو هفده هفته با نظر پزشک قانونی سقط کردم اونجا پرسیدم دیه چقدر میشه گفتن قانونیه نمیخواد،ولی من‌میترسم بعدا ضرری برام پیش بیاد کسی میدونه چقدره دیه اش؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین توکدوم ازمایشا متوجه سندروم شدین من الان ۱۶هفته هستم عربالگری و سونو اول عالی بود اما عربالگری دومم مشکوک هست دکتر اکوی قلب و سونو انومالی نوشته ک هفته ی بعدباید انجام بدم دکترگفت نیازی ب ازمایش سلفری و امینوسنتز نیس بنظرت خودم اختیاری برم سلفری انجام بدم یا تو سونو انومالی همه چی مشخص میشه؟؟؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم فکر نکنم دیه داشته باشه چون شما سقط عمد نکردی ولی باز از مرجع تقلید خودت بپرس تا خیالت راحت بشه ولی بعد از اون دیگه وسواو به خرج نده .بابت سقط جنینتونم بهتون تسلیت میگم

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
به کی میخواین بدین؟اصلا حکمش رو میدونین که به کی تعلق میگیره؟

سلام عزیزم خوبی گلم میشه لطفا درخواستمو قبول کنین خواهش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزم خوبی گلم میشه لطفا درخواستمو قبول کنین خواهش میکنم

سوالتون دیدم، ببین من دو تا سندروم داون سقط کردم.

عدد ان تی هام بالا بودش.

یکی ۳/۱ بود.

یکی ۲/۴

فقط آمینوسنتز دادم، دیگه سلفری و آزمایش غربالگری و .... ندادم.

متاسفانه هردو مثبت شدن و سقط کردم

میشه همینجا بپرسین سوالتون

اره عزیزم یادتونه قبل عید بهم گفتین بهت قول میدم بچه دارشی و اینا حالا الان ۴ماهه با ای وی اف باردارشدم غربالگری اولم عالی بود امادومم مشکوکه دارم سکته میکنم خواستم بپرسم شما حس ششمی هستین بچم سالم بدنیامیاد؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40