2777
2789
عنوان

دیه سقط جنین سندروم داون قبل از هجده هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
نه ، اصلا موردی نبوده، اصلا مال یه شهر هم نیستیم.فقط تنها دلیل سنمون گفتن ، من۳۹ و ۴۰ بودم سر هردو ، ...

پس ممکنه برای هرکسی اتفاق بیفته 🥲 عزیزم انشااله این سری بارداری بدون مشکل باشه بچت صحیح سالم بغل بگیری 

سوالتون دیدم، ببین من دو تا سندروم داون سقط کردم.عدد ان تی هام بالا بودش.یکی ۳/۱ بود.یکی ۲/۴فقط آمین ...

سلام منم خرداد امسال سندروم داون سقط کردم، شما برای دومی مشاوره ژنتیک انجام ندادین؟ یعنی دکتر نگفت که بعدی هم سندروم میشه یا نه؟

مادر دل شکسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم خرداد امسال سندروم داون سقط کردم، شما برای دومی مشاوره ژنتیک انجام ندادین؟ یعنی دکتر نگفت ک ...

من بعد اولی نه آزمایش ندادم، اصلا فکر نمیکردم، مشکل خای باشه ، که دومی هم تکرار بشه.

ولی آمینوسنتز دادم.

حتی دکتر گفت به خواهر و برادر خودت و شوهرتم بگو تو همه بارداریاشون آمینوسنتز بدن.

امینو دادم و باز مثبت شد، دکتر گفت برو ژنتیک بده . که دادم و چیزی نبود تو ژنهامون.

فقط برای من سن گفتن علتش.

بهترین و مطمئن ترین کارpgd, تو این روش ivf که قبل انتقال کامل جنین، همین تستهای آمینوسنتز رو روی اون جنین انجام میدن و جنین سالم منتقل میکنن

من بعد اولی نه آزمایش ندادم، اصلا فکر نمیکردم، مشکل خای باشه ، که دومی هم تکرار بشه.ولی آمینوسنتز دا ...

خدا بهتون صبر بده، ازدواج ما فامیلی، ده سال پیش قبل از ازدواج آز ژنتیک دادیم گفتن مشکلی نیست و ازدواج کردیم، دختر اولم شکر خدا سالم، الان که سی و هفت سالمه و این اتفاق برام افتاد دکتر گفت بخاطر سن بالاست، در حالی که توی فامیلمون بالای چهل سال بچه سالم داشتن، من دیگه جرات باردار شدن ندارم این مدت انقدررر گریه کردم که خدا میدونه عذاب وجدان وحشتناک، همش حس میکردم قاتلم، تا اینکه از اساتید حوزه علمیه سوال کردم و اونها آرومم کردن، خدا بهت صبر بده من با یه دونه اش روانی شدم، شما بچه دیگه ای ندارین؟ چجور با این قضیه کنار اومدین؟

مادر دل شکسته