2777
2789
خیلی زیباست اینها سبکهای جدید هستن با هر دکوری هم جور میشن هم میشه کلاسیک چید هم نئوکلاسیک هم مینیما ...

ممنون.من تو اینستا بهتون پیام دادم ازتون راهنمایی خواستم ولی متاسفانه دیگه جوابم ندادید.خوشحالم از نظر شما که تو انتخاب مبل صاحب نظرید قشنگ بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کو

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
سایت خرابه چقد منتظرم سریع پاک کردیکامنتم نمیاد برات مبارکت باشه ولی گذاشتی پاک نکن لایک کن ببینم

آره عزیزم سایت خرابه به سختی گذاشتم و پاک کردم

دیگه نمیذارم میترسم پاک نشه شناسایی شم خیلی حرفا تو تاپیکام زدم

غذاخوری چهارنفره سیزده تومنمبل 68تومناز نمایشگاه خریدم هر دو تخفیف خورده بود

مبارکت باشه عزیزم 

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
ممنون.من تو اینستا بهتون پیام دادم ازتون راهنمایی خواستم ولی متاسفانه دیگه جوابم ندادید.خوشحالم از ن ...

خواهش میکنم 

شرمنده ببخشید تعداد پیامهای اینستام بالاست

من فکر کردم به همه پیامها جواب دادم اخه 

ببین ممکنه تو اینستا مجدد بهم پیام بدی ؟یا اول اسمت رو بگو برم ببینم چک کنم 

شرمنده عزیزم قصدم بی توجهی نبود ناخواسته جواب ندادم اشتباهی احتمالا رد کردم

خواهش میکنم شرمنده ببخشید تعداد پیامهای اینستام بالاستمن فکر کردم به همه پیامها جواب دادم اخه ببین م ...

خواهش میکنم عزیز.دشمنت شرمنده.ایراد نداره قسمت این بوده خودم انتخاب کنم.من اینستا ندارم با مال خواهرم بهتون پیام داده بودم اگه مشکلی نیست دیگه بهتون پیام نمیدم که نه مجدد مزاحم خواهرم بشم نه وقت شمارو بگیرم عزیز

خواهش میکنم شرمنده ببخشید تعداد پیامهای اینستام بالاستمن فکر کردم به همه پیامها جواب دادم اخه ببین م ...

عزیزم‌میدونم به ربطه .خاستم بپرسم بچه تون چیشد گفته بودین خونریزی دارین

2810