2777
2789
عنوان

مرمری ام پرنده شناسا بیاید ببینید اینا چشونه😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 59 پست

وای اینا که طوطی برزیلیای منن😂دقیقا همین رفتارو داره سرشو می‌بره جلو براش بخارونه باقی اوقات با هم جنگ و دعوا دارند😄تو قفسم جدا می‌خوابند 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نر رو از جوجگی بزرگش کردم ولی اصلاااا دستی نیس بشدت گاز میگیره جوری ک انگشتم خونی میشهغذا فقط ۷دون و ...

تخم مرغ نده اصلا الان گرمه خدایی نکرده گرمازده میشن میمیرن 

اگ دستی نیس صبر کنی جفت میشن فقط زیاد بالا سرشون نرو 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

اره اصلا اهلی نشدجدیدا هم یکساله روزی چندبار یک کارایی میکنه حس میکنم شبیه خود آر ض آ ی ی باشهخودشو ...

جا تخم مرغی رو بردار هرچیزی که باعث میشه اونکارو کنه دور کن چون عادت کنه دیگه ازسرش نمیوفته جفتم نمیشه

جا تخم مرغی رو بردار هرچیزی که باعث میشه اونکارو کنه دور کن چون عادت کنه دیگه ازسرش نمیوفته جفتم نمی ...

خب با جا دونی هم این کارو میکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من از وقتی خواننده خاموش بودم تا وقتی عضو شدم شما رو دنبال می کنم چون مشکلات بچه ها مون مثل هم بود ا ...

عزیزم

حالا کوچولوت چطوره بهتر شده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تخم مرغ نده اصلا الان گرمه خدایی نکرده گرمازده میشن میمیرن اگ دستی نیس صبر کنی جفت میشن فقط زیاد بال ...

فکر کنم۳ماه شده ک پیش همن

چندماه دیگه طول میکشه؟؟

وای اینا که طوطی برزیلیای منن😂دقیقا همین رفتارو داره سرشو می‌بره جلو براش بخارونه باقی اوقات با هم ...

دقیام همینه تو قفس جدا میخابن اگه نزدیک هم بشن سریع با نوک همو پاره پوره میکنن😑😑😑😑😑

بله ممنون بزرگ شده امسال کلاس دوم می ره ولی تا دوسالگی رسما پوستم کنده شد امسال کلاس اولم همش مریض ب ...

بچه منم همین بود دائم می‌گرفت می‌آورد برا کوچیکه و در نهایت هم خودم میگرفتم

یکسره مریض بودیم

کاش نیاد دیگه مدرسه ها

جای دونی جاشو عوض کن هردفعه بزار یه جا،رنگشم تغییر بده یه رنگ دیگه بخر دیدی شروع کرد زود برو یه تقه ...

امتحدان میکنم ببینم درست میشه

متاسفانه اکثر اوقات خونه نیستم ک مراقبش باشم

فکر کنم۳ماه شده ک پیش همنچندماه دیگه طول میکشه؟؟

خیلی کمه مرغ عشق من بعد یه سال جفت شد بعدم به بلوغی هست باید ببینی ماده بالغه 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.